VIDEO șocant cu un autocar MAI!

VIDEO șocant cu un autocar MAI!

Imagini incredibile surprinse în această dimineaţă pe bulevardul Averescu, pe linia tramvaiului 41. Şoferul unui autocar al Ministerului de Interne este filmat când merge pe contrasens, pe linia de tramvai şi evită la limită un impact frontal cu un alt tramvai care venea din sens opus. Câţiva centimetri au lipsit să se producă o tragedie de proporţii, relatează  Digi24 .

 Angajatul MAI a fost aproape de a produce o tragedie, având în vedere că autocarul rula cu o viteză mult prea mare pentru condițiile de trafic din zona respectivă. Se pare că pentru șoferul de la Interne, regulile de circulație nu sunt aceleași cu ale celorlalți participanți din trafic.

UPDATE/Autocarul aparține Jandarmeriei, iar șoferul este un plutonier major, identificat cu inițialele E.M., care lucrează acolo de 10 ani.

„În urma apariției în mediul online a imaginilor cu autospeciala înmatriculată cu numere MAI, facem următoarele precizări: Autocarul aparține unei unități din cadrul Jandarmeriei, iar în acest moment s-au dispus măsuri de urgență pentru a stabili vinovăția șoferului implicat. Șoferul autobuzului a fost identificat, plutonier major E.M, încadrat în anul 2007.

Acest comportament în trafic nu este tolerat și nu este specific conducătorilor din cadrul instituției noastre. Ne cerem scuze pentru această situație”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”