VIDEO Şofer român de TIR preluat cu targa specială SMURD din Vama Borş. Autorităţile evită să dea detalii despre intervenţia medicală de la graniţă

VIDEO Şofer român de TIR preluat cu targa specială SMURD din Vama Borş. Autorităţile evită să dea detalii despre intervenţia medicală de la graniţă

Un român în vârstă de 32 ani care s-a aflat într-o zonă cu risc în Italia, a fost preluat în seara zilei de joi, 5 martie, în Vama Borş, de un echipaj medical cu o maşină a SMURD Bihor.

Bărbatul a fost transportat la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean din Oradea cu izoleta, întregul echipaj medical fiind echipat cu combinezoane, măşti speciale şi tălpici de protecţie. Autorităţile responsabile din Bihor încă nu au oferit declaraţii oficiale despre transportul pacientului.

Pacientul este şofer de TIR şi are 32 de ani şi, potrivit unor surse neoficiale, a venit din zona "galbenă" a Italiei cu simptome de gripă. A fost transportat cu o autospecială SMURD la Secţia de boli infecţioase a Spitalului clini judeţean Oradea şi urmează să fie testat pentru CoVid 19. Deocamdată se află internat în zona special amenajată pentru suspecţii de coronavirus, relatează Adevărul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

3 Așa o fi?

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!