VIDEO Şofer urmărit şi amendat de poliţiști la Pitești, după ce le-a atras tâmpiților atenţia că staţionau neregulamentar/I-au dat 725 de lei amendă pentru că avea trusa medicală expirată!

VIDEO Şofer urmărit şi amendat de poliţiști la Pitești, după ce le-a atras tâmpiților atenţia că staţionau neregulamentar/I-au dat 725 de lei amendă pentru că avea trusa medicală expirată!

Un şofer din judeţul Argeş a fost amendat de către poliţiştii din Piteşti cu 725 de lei pentru că avea trusa medicală expirată. Amenda a fost dată în urma a ceea ce poliţistul a numit un „control de rutină”, pe care echipajul l-a făcut după ce şoferul respectiv le-a atras atenţia poliţiştilor că staţionau neregulamentar, cu uşa autoturismului deschisă şi în apropierea unei intersecţii.

În înregistrarea realizată cu o cameră de bord, postată de jurnaliştii de la epiteşti.ro , se vede cum şoferul trece pe lângă un echipaj de poliţie tras pe dreapta şi cu uşa autospecialei larg deschisă, opreşte în dreptul maşinii de poliţie şi le spune agenţilor: „O să-ţi iau uşa, dacă mai parchezi aci! Păi aşa se parchează, în intersecţie?”, replica poliţistului fiind: „Care e problema?”.

La scurt timp, autoturismul al cărui şofer îi mustrase pe poliţişti este oprit de către aceştia, folosind semnalele acustice şi megafonul – „Trage pe dreapta, Mazda!” – iar poliţistul se recomandă drept Răduţ, de la Secţia 2 Poliţie. Întrebat de ce a fost oprit, poliţistul răspunde: ”Control de rutină” şi cere documentele.

După verificarea documentelor poliţistul cere să i se prezinte dotarea maşinii şi, în cele din urmă, îi dă şoferului amendă de 725 de lei pentru că trusa medicală aflată în dotarea autoturismului era expirată.
Întrebat de ce l-a urmărit pe şofer, poliţistul îi transmite acestuia că orice obiecţie are, să o treacă pe procesul verbal.

Sursa: News.ro




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante