VIDEO Sorin Ion: 128 de şcoli din 54 de localităţi cu rată de infectare peste 6 la mie - cursuri online

VIDEO Sorin Ion: 128 de şcoli din 54 de localităţi cu rată de infectare peste 6 la mie - cursuri online

Secretarul de stat Sorin Ion de la Ministerul Educaţiei a anunţat vineri că 128 de unităţi de învăţământ din 54 de localităţi cu rată de infectare cu noul coronavirus de peste 6 la mie vor face cursuri online.


"Avem un număr de 54 de localităţi cu rata de incidenţă peste 6, iar din analizele noastre rapide din ultimele două ore, 128 de unităţi de învăţământ şi 17.106 elevi care vor învăţa în sistem online pe întreaga durată a săptămânii viitoare, cu excepţia situaţiei în care într-una din localităţi s-ar institui starea de carantină. Acolo decizia se ia de îndată. Altfel, indiferent de rata de incidenţă din cursul săptămânii viitoare, aceste unităţi şcolare vor funcţiona în sistem online. Celor 17.000 de copii li se adaugă cei care pe parcursul săptămânii trecute au intrat în sistem online ca urmare a cazurilor confirmate", a spus Sorin Ion. AGERPRES/(A - autor: Roberto Stan, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu