VIDEO Sorina, fetiţa adoptată în SUA, primul mini-recital la New York

VIDEO Sorina, fetiţa adoptată în SUA, primul mini-recital la New York

Fata adoptată de un cuplu de români stabiliţi în SUA a cărei poveste a răscolit România în vara anului 2019 s-a adaptat noii sale vieţi, desfăşurând activităţi diverse. A susţinut la New York primul său mini-recital de pian.

Sorina Săcărin, fata adoptată de soţii Ramona şi Gabriel Săcărin, care a putut să părăsească România alături de părinţii săi adoptivi doar în urma unui scandal monstru, tranşat în instanţă, a apărut la New York într-un mini-recital, cântând prima sa piesă la pian în faţa spectatorilor, fără profesor. Deşi comparată cu performanţele pianiştilor cu vechime evoluţia Sorinei este stângace, fata a reuşit să înveţe totul în doar câteva luni.

În noua sa familie ia lecţii de pian, de înot şi de gimnastică, mai multe filmuleţe cu activităţile pe care le desfăşoară Sorina fiind făcute publice după plecarea din România. Mai mult, Sorina le-a transmis şi un mesaj video, spre finele anului trecut, celor care au crescut-o la Baia de Aramă, familia de asistenţi maternali Şărămăt care s-a adresat din nou în instanţă împotriva sentinţei prin care soţii Săcărin au devenit părinţii Sorinei.

Povestea Sorinei a ţinut prima pagină a ziarelor de la începutul verii trecute, când o procuroare a luat-o cu forţa din casa asistenţilor maternali din Baia de Aramă, pentru a pune în aplicare o ordonanţă. Asistenţii maternali, care i-au împiedicat luni la rând pe părinţii adoptivi să ia fata în familie, au contestat măsura şi au apelat la toate mijloacele, inclusive proteste, pentru a atrage atenţia şi simpatia publicului, inclusiv prin intermediul protestelor, contestând dreptul familiei Săcărin de a duce fata acolo unde trăiesc şi muncesc alături de cei doi copii naturali. În cele din urmă instanţa s-a pronunţat şi Sorina a plecat în luna iulie 2019 în SUA alături de părinţi.

SURSA: Adevărul

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?