VIDEO Soros, Carmen Avram și Dragnea. Candidata PSD la europarlamentare, sprijinită de Fundația Soros cât a fost realizatoare la Antena 3

VIDEO Soros, Carmen Avram și Dragnea. Candidata PSD la europarlamentare, sprijinită de Fundația Soros cât a fost realizatoare la Antena 3

VIDEO Soros, Carmen Avram și Liviu Dragnea. Candidata PSD la europarlamentare, sprijinită de Fundația Soros cât a fost realizatoare la Antena 3. Liviu Dragnea a anunțat luni că PSD a pus-o pe Carmen Avram pe locul doi al listei de candidați la alegerile europarlamentare pentru că ”e un patriot și un om care a sprijinit mereu principiile și abordarea PSD”. Paradoxal însă, cel puțin un reportaj prezentat de Carmen Avram în emisiunea sa de la Antena 3 a beneficiat de sprijinul Fundației Soros, în condițiile în care Liviu Dragnea și PSD l-au atacat în repetate rânduri pe George Soros, relatează  G4Media.ro .

Reportajul poate fi urmărit aici (mențiunea e chiar la finalul articolului):

Astfel, un reportaj din 2011 al emisiunii ”În Premieră”, realizată de Carmen Avram, numit ”Dospește mafia”, a avut la finalul emisiunii o mențiune clară: ”Acest material jurnalistic a fost realizat cu sprijinul Fundației Soros România, în cadrul programului Jurnalism de investigație în slujba interesului public”.

Investigația difuzată de Antena 3 și finanțată de Fundația Soros România făcea referire la mafia cerealelor, vânzările la negru și rețeaua de evazioniști care prejudicia statul român, potrivit Info Sud Est.

Carmen Avram este soția jurnalistului Adrian Ursu, considerat în acest moment cel mai influent om din Antena 3. Avram a fost unul dintre veteranii ProTV, unde a lucrat 14 ani. A fost editor general al emisiunii ”România, te iubesc”, de unde s-a transferat la trustul Intact, în 2010. La Antena 3 realizează emisiunea de reportaje și anchete ”În Premieră”. A primit numeroase premii în țară și internaționale pentru anchetele și reportajele sale.

 În iulie 2017, Liviu Dragnea îl acuza pe George Soros că e la originea tuturor relelelor care i se întâmplă: „Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această țară și nu numai în această țară. E simplu. (…) E o certitudine că e o chestiune foarte organizată”. (Sursa)

Într-o emisiune chiar la Antena 3 din 2018, Liviu Dragnea îl ataca iarăși pe George Soros: ”Sa ii vad acum daca mai spun ca nu sunt platiti de Soros! Omul spune ca da un miliard pe an ca sa faca ce le spune ei, omul, daca il platesti, canta, ca de-aia il platesti. Apar si suparari, probabil ca daca isi face productivitatea muncii de aici, s-ar putea sa taie din robinet”.

Întrebat de un ziarist ”ce are George Soros cu dumneavoastră sau cu PSD, cu ce l-ați supărat?”, Dragnea a pus că ”Este o întrebare la care aș vrea să am răspuns. Nu știu, dar ceva e, pentru că sunt prea multe lucruri care se leagă și din prea multe părți vin aceste informații. Nu prea mai cred în coincidențe. Nu-mi dau seama ce!” (Sursa)

Soros a fost țintă constantă a atacurilor chiar la Antena 3, postul unde a lucrat Carmen Avram. În ediția din 17 octombrie 2017 a emisiunii ”Sinteza Zilei”, moderatorul Mihai Gâdea și invitații săi au lansat atacuri furibunde la adresa miliardarului american de origine maghiară George Soros, pe care îl prezintă adeseori ca fiind un personaj sinistru, cu interese în destabilizarea României, potrivit Info Sud Est.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…