VIDEO Stare de ebrietate la Galați! Poliţist local din Galaţi, filmat în timp ce era atât de beat încât abia se ținea pe picioare

VIDEO Stare de ebrietate la Galați! Poliţist local din Galaţi, filmat în timp ce era atât de beat încât abia se ținea pe picioare

Stare de ebrietate la Galați! Poliţist local din Galaţi, filmat în timp ce era atât de beat încât abia se ținea pe picioare.

Un poliţist din cadrul Poliţiei Locale Galaţi a fost filmat în stare avansată de ebrietate, ţinându-se cu greu pe picioare şi abia articulând câteva cuvinte. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook "Împreună Putem" şi au devenit virale.

Contactat de Libertatea, directorul instituţiei a spus că agentul va fi destituit. De Cristian Otopeanu, Luni, 06 aprilie 2020, 09:59 În secvenţele care durează aproape 3 minute, se vede cum bărbatul, care purta uniforma instituţiei, abia se ţinea pe picioare, sprijinindu-se de un copac. La un moment dat, bărbatul cade, apoi colegul de la Poliţia Locală aflat lângă el îl ajută să se ridice.

Imaginile au fost filmate noaptea, iar în postarea de pe Facebook nu s-au făcut referiri cu privire la momentul producerii evenimentului. Reprezentanții Poliției Locale Galați au declarat pentru Libertatea că înregistrarea este de la începutul lunii martie, însă „asta nu scuză comportamentul celui în cauză”. Directorul general al Poliţiei Locale Galaţi, Petrică Hahui, a declarat că poliţistul în cauză va fi destituit.

În urma testării cu aparatul etilotest, aparatul a indicat o concentrație alcoolică de 0,30mg/l, respectiv 0,20mg/l, în aerul expirat.

„Incidentul a avut loc în urmă cu trei săptămâni. Polițistul local era în timpul liber, după schimbul I. În aceeași zi, am dispus retragerea dreptului de a purta armament, întocmirea și trimiterea dosarului la Comisia de Disciplină, pentru continuarea cercetărilor privind abaterea disciplinară de afectare gravă a imaginii instituției”, a afirmat directorul Poliției Locale Galați, Petrică Hahui.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”