VIDEO Starețul Mănăstirii Cotmeana: „Cui nu convine, la Iohannis să spună, căca-m-aș pe capul lui”

VIDEO Starețul Mănăstirii Cotmeana: „Cui nu convine, la Iohannis să spună, căca-m-aș pe capul lui”

O înregistrare video în care starețul Mănăstirii Cotmeana, Ioasaf(Ioan Boiciuc), îi înjură pe credincioșii care participă la slujbă s-a viralizat vineri pe Facebook. Preotul poate fi auzit în înregistrare combinând limbajul licențios cu amenințările fizice, făcând referiri și la președintele Iohannis.

 
„Mergeți fraților în pădure și puneți-vă ștreangul că vă așteaptă iadul! La Cotmeana nu se vorbește în biserică! Fiți atenți că vă dau și peste bot și vă scot dinții! Reclamați-mă pentru că nu îmi e frică! Nu mă interesează de nimeni! Iar la Iohannis căca-m-aș pe capul lui! Da? Jucați-vă cu mine! Nu aveți un preot de Doamne ajută, toți sunt niște nenorociți! Foarte rar găsești pe unul de Doamne ajută! Băgați-vă mințile în cap! Dacă nu vă place ce vă învăț, nu veniți aici! Eu știu să slujesc și singur! Am venit să ne rugăm, nu să vorbim ca proștii!”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...