VIDEO Stația de metrou Eroilor 1/Priviți cum curge apa din tavan pe peron

VIDEO Stația de metrou Eroilor 1/Priviți cum curge apa din tavan pe peron

Un nou incident a avut loc la metrou la stația Eroilor, de data aceasta în stația Eroilor 1 de pe magistralele 1 și 3, acolo unde din tavan, în zona peroanelor, a început să curgă apă. Un incident asemănător a avut loc în mai noua stație Eroilor 2 de pe magistrala 5 la câteva zile după inaugurare.

 Cum explică Metrorex avaria

Metrorex informează că astăzi, 12.01.2021, în zona stației de metrou Eroilor 1 au apărut infiltrații la peronul 2. Acestea sunt tratate conform procedurilor de întreținere.

Menționăm că, rețeua de metrou construită, în special în albia râului Dâmbovița, este peste 80% imersată. În acest sens, sunt stabilite procedurile de intervenție, care presupun atât izolarea zonei, cât și captarea și evacuarea apelor provenite din infiltrație.

Având în vedere faptul că, în zonă se finalizează lucrările de amenajare și extindere a peronului de la linia 2, precum și corespondențe cu Magistrala 5, intervenția se va face și cu personalul constructorului Magistralei 5, Asocierea Asocierea ASTALDI – FCC CONSTRUCCION – UTI–ACTIV GROUP.

Precizăm că circulația trenurilor de metrou nu a fost afectată, iar siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol în nicio secundă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...