VIDEO Stelian Muscalu a plecat de la Digi24!/„Da, ies din presă! În prezent, presa mare este aservită”

VIDEO Stelian Muscalu a plecat de la Digi24!/„Da, ies din presă! În prezent, presa mare este aservită”

Stelian Muscalu, realizatorul emisiunii Business Club, de la Digi 24, pleacă de la postul TV după 10 ani. "În prezent, presa mare este aservită", spune el într-un material video publicat pe Facebook , scrie Pagina de Media. "Da, ies din presă, acesta este planul!", a spus Stelian Muscalu, contactat de Paginademedia.ro. "S-a încheiat momentan colaborarea cu Digi, este ceea ce pot spune", a continuat el.

Stelian Muscalu este la Digi 24 din anul 2011, unde a fost realizatorul emisiuni economice (Business Club, Jurnal economic etc).

„În acest moment, proiectul Digi 24, pentru mine, reprezintă trecutul.

Marea problemă este că, în prezent, presa mare este aservită. Şi, atenţie, deşi nu-mi plac generalizările, o să merg spre această zonă. Şi aici există un cerc vicios.

Din cauza faptului că, de prea multe ori, de cele mai multe ori, informaţiile nu ajung în mod corect şi echilibrat, vedem odată la patru-cinci ani că şi votul oamenilor este cumva haotic.

Tocmai din cauza faptului că în această zonă în care ar trebui să se transmită informaţii corecte, care să le deschidă minţile oamenilor şi oamenii să poată lua decizii în cunoştinţă de cauză, iată există o mare problemă.

Asta pentru că avem o clasă politică extrem de nocivă. Este ca un cancer - dacă privim societatea ca un organism viu. Cancerul acesta s-a extins şi a atins şi presa.

În momentul în care vom reuşi să scăpăm de cancer şi să avem, implicit, o presă curată, atunci lucrurile ar putea să se îndrepte spre un drum normal.

Voi face în continuare analize economice, voi veni aici şi vă voi spune ceea ce cred eu că este normal, că este corect.

Voi încerca să analizez în continuare deciziile luate la nivel guvernamental. Şi aici le voi putea spune aici cum cred eu că este de cuviinţă, aşa cum cred eu că este normal să fie transmisă informaţia”, a spus Stelian Muscalu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /