VIDEO SUA: Donald Trump declară că Twitter este plictisitor

VIDEO SUA: Donald Trump declară că Twitter este plictisitor

Fostul preşedinte Donald Trump a oferit miercuri primele interviuri după plecarea de la Casa Albă, informează joi dpa.

Trump a fost solicitat de Fox News, Newsmax şi OAN, toate canale care îi sunt favorabile, pentru a vorbi despre moartea comentatorului politic de radio conservator Rush Limbaugh.

Fostul preşedinte a profitat de interviul pentru reţeaua de dreapta Newsmax pentru a declara că Twitter-ul este "plictisitor", deoarece contul său a fost suspendat de această reţea după ce susţinătorii săi au luat cu asalt clădirea Capitoliului pe 6 ianuarie, acţiune soldată cu moartea a cinci persoane.



Când a fost întrebat despre o revenire pe reţelele de socializare, Trump a spus că "negociază cu mai multe persoane".

"Există, de asemenea, cealaltă opţiune, aceea de a-ţi construi propriul site, pentru că avem mai mulţi ca oricine altcineva astfel încât să poţi construi propriul tău site", a adăugat Trump, făcând aluzie la numărul mare al susţinătorilor săi.

Totodată, Donald Trump l-a atacat pe preşedintele Joe Biden, despre care a spus că este posibil "să fie dus cu capul".

Fostul preşedinte nu a comentat dacă intenţionează să candideze din nou în 2024, lucru care rămâne posibil după ce a fost achitat într-un proces de destituire în Senat săptămâna trecută.

"Nu voi spune încă, dar avem un sprijin extraordinar", a spus Trump atunci când a fost întrebat despre planurile sale pentru 2024, citând cifrele din sondajele de opinie.

"Sunt singurul care este acuzat, dar cifrele mele sunt în creştere".

Donald Trump locuieşte la Mar-a-Lago în Florida după ce a părăsit Casa Albă în urmă cu aproape o lună.

Fostul preşedinte republican continuă să susţină că alegerile au fost furate, promovând aceeaşi minciună care a determinat o parte din susţinătorii săi să ia cu asalt clădirea Capitoliului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...