VIDEO „Super băiat... Jador, da”!

VIDEO „Super băiat... Jador, da”!

Ajuns la aproape 36 de ani, vârstă pe care o va împlini în prima parte a lunii august, Dorian Popa este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți, iubiți și mediatizați români.

​Devenit celebru datorită serialului „Pariu cu Viața”, difuzat în urmă cu aproximativ 12 ani la PRO TV, dar și a trupei LaLa Band, din care făceau parte actorii din serialul amintit, Dorian Popa a reușit să își transforme numele într-un adevărat brand.

Doar că, din păcate pentru el, unii români nu știu cum îl cheamă, chiar dacă îl recunosc pe stradă și vor să se pozeze sau să se filmeze cu el.

Zilele trecute, într-un filmuleț de 15 secunde care s-a viralizat pe TikTok, un bărbat se filmează lângă Dorian Popa, doar că, în momentul în care este întrebat de cei din jur cine era vedeta, acesta a oferit un răspuns incredibil: „Super băiat... Jador, da”!

După ce a făcut aproape un milion de vizualizări pe celebra rețea și internauții au început să râdă de el, bărbatul a revenit cu un nou mesaj. „Vă respect și vă stimez, artiști minunați: Dorian Popa și Jador”, a scris acesta în comentariile de pe TikTok.

Apoi, Dorian Popa și o influenceriță din România au repetat scena și au postat-o pe Instagram, semn că artistul nu s-a supărat deloc pe fanul lui, ci a luat totul ca pe o glumă.

„Mooorrr”, a scris Dorian Popa pe Instagram, în dreptul clipului care a adunat zeci de mii de vizualizări și a fost postat de dansatoarea Calea Miruna.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă