VIDEO Surprize, surprize/Țiitoarea premierului Cîțu critică Guvernul și-i apără pe protestatari

VIDEO Surprize, surprize/Țiitoarea premierului Cîțu critică Guvernul și-i apără pe protestatari

Elena Calistru, președinta ONG-ului Funky Citizens și prezentată în presă ca fiind partenera de viață a premierului Florin Cîțu, a acuzat guvernul în privința protestelor din ultimele zile.

Într-o intervenție la B1 Tv, Calistru a susținut că unul dintre motivele protestelor din ultimele zile ține de atitudinea autorităților care au tratat de sus cetățenii, în loc să fie transparente, să le explice oamenilor frumos măsurile luate și să încerce să facă din aceștia un partener în lupta cu pandemia.

Elena Calistru a mai spus că acești oameni au dificultăți reale: „Încercăm să cerem solidaritate de la oameni care poate trăiesc de pe o zi pe alta și bacșișul pe care-l primeau în HoReCa face diferența între a putea să cumpere o pereche noi de pantofi la copil sau nu”.

Ea a mai subliniat că a cere de la acești oameni să se informeze doar din surse oficiale, să ia în seamnă doar datele științifice și să respingă fake news-urile e o pretenție cam mare, în condițiile în care „educația în zona științifică e vraiște”.

Elena Calistru a mai afirmat că nimeni nu protestează de bine ce-i e și a atras atenția că e o prăpastie imensă între acești oameni și politicieni, relatează Flux24.ro.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Ana Birchall: În urma deciziei de astăzi a CJUE instanțele de judecată pot anula actele Secției Speciale / Actel…