VIDEO Tânărul care a avut curaj să-l sfideze pe Dragnea, atacat violent de un primar PSD! Băi, nenorociților, nu vă e rușine?

VIDEO Tânărul care a avut curaj să-l sfideze pe Dragnea, atacat violent de un primar PSD! Băi, nenorociților, nu vă e rușine?

Tânărul care a avut curaj să-l sfideze pe Dragnea, atacat violent de un primar PSD! Băi, nenorociților, nu vă e rușine?

Tânărul care a strigat, in timpul discursului lui Dragnea de la Suceava, ca PSD nu a facut „nimic” a fost apoi agresat de un grup de pesedisti, care au incercat sa il scoata cu forta afara.

„Ce am facut noi?”, a intrebat Dragnea, intr-o sala de sport plina de pesedisti, in comuna Dumbraveni, pregatindu-se sa enumere realizarile PSD.

 „Nimic”, s-a auzit tare o voce chiar din mijlocul multimii de pesedisti.

Surprins, Dragnea a reactionat foarte nervos: „Nimic esti tu, ti-o spun direct. Ai rabdare sa spun, mincinosule”.

Potrivit unei inregistrari postate din sala de sport, la scurt timp dupa replica furioasa a lui Dragnea un tanar a fost agresat, fiind impins de mai multi pesedisti. Cel mai agresiv dintre pesedisti a fost primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi.

„In tara asta nu mai ai voie sa iti spui punctul de vedere. Iata cum niste flacai, intre care primarul de la Moara, Eduard Dziminschi, sar sa il potoleasca pe un tanar, care l-a huiduit pe Liviu Dragnea”, anunta jurnalista Oana Slemco, prezenta in sala.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....