VIDEO Tanc rusesc prins în ambuscadă și lovit în plin de ucraineni în timp ce echipajul încerca să scape

VIDEO Tanc rusesc prins în ambuscadă și lovit în plin de ucraineni în timp ce echipajul încerca să scape

Imagini dramatice au apărut joi pe rețelele de socializare cu momentul în care un tanc rusesc a picat într-o ambuscadă, undeva pe frontul din Ucraina.

Tanc rusesc, prins in abuscada de ucraineniFoto: Colaj foto

Din imaginile video se vede cum tancul rusesc T-80BV merge de-a lungul unui drum pe lângă o lizieră, iar la un moment dat lovește o mină care explodează cu putere și scoate din uz vehiculul de luptă.

După câțiva metri în care rulează din inerție, tancul se oprește izbindu-se de un alt vehicul blindat care pare a fi părăsit la marginea drumului, rămășiță a unei lupte anterioare.

În timp ce tancul fumegă, o parte din echipaj se dă jos și apoi încearcă să mute turela astfel încât și șoferul să poată ieși. Toată această operațiune durează câteva zeci de secunde, timp în care ucrainenii urmăresc situația de la distanță prin camera unui lansator de rachete ghidate antitanc.

Forțele ucrainene apoi lansează o rachetă spre tanc și lovesc blindatul fix în momentul când șoferul reușește să iasă din vehicul. Explozia este atât de puternică încât militarul rus este aruncat la zeci de metri distanță.

Momentele au fost surprinse din două unghiuri diferite, atât din dronă, cât și prin sistemul de rachete anti-tanc.

Atenție! Imagini dramatice!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…