VIDEO Tătaru: În acest moment, în Bucureşti nu avem şcoli care să nu poată duce măcar scenariul 2

VIDEO Tătaru: În acest moment, în Bucureşti nu avem şcoli care să nu poată duce măcar scenariul 2

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că, în acest moment, în Bucureşti nu sunt şcoli care ''să nu poată duce'' măcar scenariul 2 privind începerea anului şcolar.


"Pe 7 vom avea acea evaluare, pe 10 Consiliul de Administraţie al fiecărei şcoli va adapta, în funcţie de acea evaluare, scenariile. Haideţi să facem ca până pe 7 sau până pe 10 să avem o scădere a ratei în Bucureşti şi să asigurăm începerea anului şcolar şi în Bucureşti. În acest moment nu avem şcoli care să nu poată duce măcar scenariul 2", a declarat Nelu Tătaru, marţi, într-o conferinţă de presă despre începerea noului an şcolar.

El a explicat, întrebat în acest sens, că elevii din clasele primare vor purta mască. "Condiţia, am spus-o, pentru toată lumea, în această pandemie: portul măştii, distanţarea fizică, dezinfecţia, reguli de igienă", a spus Tătaru. AGERPRES/ (A - autor: Daniel Florea, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...