VIDEO „Tate Girl” și „Tate owned", indignate că procurorii le consideră victime...

VIDEO „Tate Girl” și „Tate owned", indignate că procurorii le consideră victime...

Două tinere, despre care Observatornews spune că sunt victime în dosarul DIICOT în care frații Tate sunt arestați preventiv, susțin că în dosar au fost „trecute” ca părți vătămate fără ca ele să se declare victime ale fraților Tate.

Curtea de Apel București a decis ca frații Andrew și Tristan Tate să rămână în arest preventiv. În apărarea fraților Tate sar chiar două dintre presupusele victime. Beatrice, una dintre victimele din dosar, care și-a făcut inclusiv un tatuaj „Tate Girl” a declarat pentru Observatornews.ro că nu se consideră o victimă a fraților Tate.

„Brusc a bubuit o ţară întreagă. Dar unde sunt dovezile? (...) Nu poţi să mă treci pe mine ca şi victimă când eu n-am spus că sunt o victimă. Am pe mână tatuajul ăsta, care scrie Tate Girl. Pe care l-am făcut din respect pentru ei”, a spus tânăra.

La rândul său, o altă tânără, Yasmin, care nu vorbește limba română și care are un tatuaj „Tate owned" (deținută de Tate), le-a declarat reporterilor că „nu este proprietatea nimănui”. „Pot să îmi fac ce tatuaj vreau”, a mai declarat tânăra.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?