VIDEO „Te iubesc”/Șeful Gărzii Forestiere Suceava, poză cu el nud trimisă unui activist de mediu

VIDEO „Te iubesc”/Șeful Gărzii Forestiere Suceava, poză cu el nud trimisă unui activist de mediu

Mihai Gășpărel, șeful Gărzii Forestiere Suceava, i-a trimis o poză la bustul gol activistului de mediu Tiberiu Boșutar, poză însoțită de mesajul: „Unii își țin rotunjimile la soare. Te iubesc”, scrie Newsweek România .

Activistul a făcut publică poza după ce a aflat că Mihai Gășpărel ar urma să fie numit la șefia Gărzii Forestier Naționale (în video-ul de mai jos, la minutul 17).

Ultima găselniță a actualului premier a fost înființarea Gărzii Forestiere Naționale, o instituție publică care ar urma să centralizeze Gărzile Forestiere descentralizate la nivelul fiecărei regiuni.

Numirea politică a viitorului șef al Gărzii Forestiere Naționale aparține organizației PNL Suceava, condusă de Gheorghe Flutur. Aceasta ar urma să îl numească în funcție pe Mihai Gășpărel, șeful Gărzii Forestiere Suceava. În urma acestui troc politic, organizația PNL Suceava urmează să îl susțină pe Florin Cîțu la conducerea PNL.

La aflarea veștii că Mihai Gășpărel urmează să fie numit la conducerea Gărzii Forestiere Naționale, activistul de mediu Tiberiu Boșutar a prezentat mai multe discuții pe care le-a avut cu acesta.

Într-una din coversații, Mihai Gășpărel i-a trimis activistului o poză cu el însuși la bustul cu gol cu mesajul: „Unii își țin rotunjimile la soare. Te iubesc”. La care activistul i-a răspuns: „Pe asta cu Te iubesc o păstrez”. Gășpărel a replicat: „Asta este. Am scris o...De acum trebuie să o și dovedesc”.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”