VIDEO Teodorovici spune ce gândesc pesediștii despre viitorul României: Turism SEXUAL și DROGURI ușoare!

VIDEO Teodorovici spune ce gândesc pesediștii despre viitorul României: Turism SEXUAL și DROGURI ușoare!

Teodorovici spune ce gândesc pesediștii despre viitorul României: Turism SEXUAL și DROGURI ușoare! Eugen Teodorovici își dorește ca România să preia modelul de turism din Olanda, țară căutată mai ales pentru consumul de droguri ușoare și turismul sexual.

 Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, s-a declarat nemulțumit de modelul de turism practicat de România și a spus că ar trebui să aducem „în stațiunile noastre turistice” practici din alte state, el dând exemplu Olanda, țară căutată îndeosebi pentru consumul de droguri ușoare și turismul sexual.

Afirmațiile au fost făcute de Teodorovici într-un interviu difuzat vineri de site-ul DCNews.ro, cu o zi înaintea referendumului promovat de PSD pentru redefinirea familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

”S-a făcut nu știu ce reducere de TVA la turism. Foarte bine. Care este următorul set de măsuri pentru zona de turism ca să crească cu adevărat? Dacă este cazul, să aducem în stațiunile turistice noastre practici pe care alte state – nu o să dau exemplu concret pentru că o să dea știri de o să fie… așa… – dar cei care îmi știu felul de a acționa mă înțeleg. Orice se face bun în zona de turism în alte state – Olanda, uitați, ca să mă duc și mai mult către un anumit subiect – trebuie să se facă în România (…) Turistul îți vine aici să se simtă bine. Să… nu mai spun mai multe”, a spus Teodorovici în interviu în timp ce râdea pervers.

Priviți cum râde ca boul, perversul dracului. De la min. 49:40

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Conspirația tăcerii / Cine este femeia care a accidentat mortal două fete în București și a fost lăsată în liber…

2 Așa o fi?

3 Farmacist-șef al Spitalului Universitar CF Cluj: „SARS-CoV-2 a fost creat în Danemarca de către Institutul Pas…

4 Cristian Diaconescu va fi, cel mai probabil, președintele PMP. Se pregătește fuziunea cu PNL

5 ULTIMA ORĂ Șeful serviciului secret al MAI din Suceava, săltat de procurorii DNA