VIDEO Thank you America!

VIDEO Thank you America!

Vehiculul american de luptă al infanteriei Bradley a reușit să scoată din luptă tancul rusesc T-90M în zona Avdiyivka.

Tancul rusesc a fost angajat de la mică distanță de două blindate Bradley. Acestea au reușit să-l țină sub un foc permanent și bine țintit care nu a permis echipajului T-90 să tragă precis cu mortalul tun de 125 mm în fața căruia nu ar fi avut nicio șansă.

Loviturile repetate trase de Bradley cu tunul de 20 mm au avariat turela tancului rusesc, care a început să se rotească necontrolat. În cele din urmă, tancul s-a lovit de un copac unde s-a oprit.

Un videoclip spectaculos al duelului de foc dintre vehiculele de luptă de infanterie și tancul rusesc a fost publicat de ofițerii ucraineni de recunoaștere aeriană care au sprijinit echipajele Bradley cu informații primite de la o dronă de cercetare.

Ulterior, militarii ucraineni au trimis mai multe drone FPV cu explozibil care au distrus definitiv tancul, potrivit publicației Mil.in.ua (13 ianuarie).

Confruntarea complet inegală dintre Bradley și T-90, un nou episod al epicei și eternei lupte dintre David și Goliat, a avut loc lângă satul Stepove, unde forțele ruse încearcă să învăluiască prin nord pozițiile ucrainene din Avdeevka.

Cu toată rezistență eroică a militarilor ucraineni, care în acest caz au folosit o tactică destul de riscantă, forțele ruse înaintează în zona Avdeevka datorită lipsei de muniție de artilerie și antitanc a trupelor ucrainene.

Analiștii ISW (Institute for the Study of War) au precizat în rezumatul zilnic al luptelor din Ucraina că, forțele ruse au avansat în zona satului Stepove, potrivit imaginilor geolocalizate publicate pe 13 ianuarie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”