VIDEO Toader, așteptat la Timișoara cu o tavă de rahat! Șobolanul NU a mai ajuns la eveniment!

VIDEO Toader, așteptat la Timișoara cu o tavă de rahat! Șobolanul NU a mai ajuns la eveniment!

Toader, așteptat la Timișoara cu o tavă de rahat! Șobolanul NU a mai ajuns la eveniment! Un grup de protestatari l-a așteptat luni dimineața la Timișoara pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, cu o tavă cu rahat, transmite Banatul Azi . Toader era invitat să participe la bilanțul Curții de Apel Timișoara. Însă nu a mai ajuns.

”Îl aștept pe Tudorel Toader. Dacă vine la Timișoara îl servesc cu rahat. Este alegerea dânsului dacă îl va mânca aici sau îl va mânca în continuare la partid sau în Guvern”, a spus cel care a venit la UVT cu tava de rahat.

"Pentru toate cuvintele sale şi pentru tot ceea ce vorbeşte la Bucureşti, noi îl aşteptăm pe Tudorel Toader cu o tavă cu rahat turcesc. (...) Îi spunem că nu suntem de acord cu ceea ce a făcut în aceşti doi ani pentru justiţie şi apărarea statului de drept şi vrem o calea europeană, nu o întoarcere spre comunism, spre Est. Toate legile pe care le dă sunt în apărarea infractorilor şi nu este corect. Cetăţeanul trebuie să se simtă în siguranţă. Sunt multe victime ale recursului compensatoriu, pentru care întrebăm 'cine răspunde?'. Trebuie să facă legi care să respecte legislaţia europeană, înţelegerile cu organismele internaţionale europene. Ne dorim o ţară europeană. Să-şi ia mâinile de pe Justiţie. 'Abrogaţi şi plecaţi', este mesajul pe i-l transmitem", a declarat Eunicia Someşan, una dintre protestatare.

La prezentarea raportului de activitate al instanţelor din jurisdicţia Curţii de Apel Timişoara pe anul 2018 au participat judecători, procurori şi avocaţi.

Magistraţii au subliniat necesitatea şi importanţa realizării unui sistem judiciar independent, imparţial, credibil şi eficient care "reprezintă o condiţie necesară pentru supremaţia legii şi a principilor statului de drept".



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale