VIDEO TOP CINEMA ''The Batman'' a debutat pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

VIDEO TOP CINEMA ''The Batman'' a debutat pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Filmul "The Batman", ce prezintă noile aventuri ale celebrului personaj justiţiar omonim, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, informează AFP.

Noul film al studiourilor Warner Bros, în care personajul Batman este interpretat de actorul britanic Robert Pattinson, a obţinut încasări de 128,5 milioane de dolari de vineri până duminică, în contextul în care bugetul său de producţie a fost estimat la aproximativ 200 de milioane de dolari.

Este cea mai bună lansare pentru un film în 2022 şi cea de-a doua în topul celor mai profitabile lansări cinematografice de la începutul pandemiei de coronavirus, după "Spider-Man: No Way Home", care a obţinut în weekendul său de debut, în decembrie 2021, încasări de 260 de milioane de dolari în America de Nord.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990