VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat”/Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat”/Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

Soțiile militarilor brigăzii a 5-a separată de tancuri Taținskaya, cu sediul în Buriația, au înregistrat un mesaj video adresat șefului republicii, Alexei Țîdenov, în care cer întoarcerea acasă a soților, notează Meduza .

Videoclipul a fost postat pe Twitter de publicația Oamenii Baikalului. Apelul pune accentul pe faptul că militarii din brigada 5 Taținskaia „au plecat la exerciții în Belarus, în ianuarie”, iar din 24 februarie „participă la o operațiune specială”, fiind aproape tot timpul pe front.

„Militarii sunt epuizați moral și fizic. Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat”, mai arată autorii memoriului, adăugând că și mulți militari au răceli deoarece au fost pe teren în tot acest timp.

Potrivit Meduza, autoarele cererii (15 femei apar în cadru) îi cer șefului Buriației să înlocuiască militarii brigăzii a 5-a separată de tancuri Taținskaua cu alți militari care nu au mai fost până acum implicați în „operațiunea specială” și să-i trimită la cazarma de dislocare permanentă.

Conform calculelor publicației Oamenii Baikalului, care colectează date despre locuitorii din regiune care au murit în Ucraina, cel puțin 30 de militari din brigada a 5-a separată de tancuri Taținskaia au fost uciși în timpul războiului din Ucraina.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

4 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!