VIDEO Tragedie la Timișoara, unde 4 copii au murit într-un incendiu

VIDEO Tragedie la Timișoara, unde 4 copii au murit într-un incendiu

Patru copii, cu vârste între patru luni şi şase ani, au murit după ce un incendiu a cuprins, miercuri seară, o locuinţă din Timişoara. Cel de-al cincilea copil al familiei, în vârstă de 14 ani, a ajuns la spital, fiind intoxicat cu fum. La spital au fost duşi şi trei adulţi.

ISU TImiş a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o casă, cu două apartamente, pe strada Memorandului din Timişoara. Din primele informaţii primite de la apelant, a reieşit că în locuinţă s-ar afla un adult şi 4 copii.
La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanţe SAJ cu medic, 2 ambulanţe SAJ cu asistent medical şi o autospecială de transport personal şi victime multiple.
La sosirea echipajelor la faţa locului, incendiul se manifesta într-o cameră şi pe holul locuinţei cu o degajare mare de fum.
În cele două apartamente locuiau 9 persoane, 4 adulţi şi 5 copii. Cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care 3 adulţi şi un adolescent de 14 ani au fost transportaţi la spital şi încă un adult a primit îngrijiri medicale la faţa locului, însă refuză transportul la spital.
"Pentru identificarea posibilelor victime s-au constituit echipe de căutare-sălvare în interiorul imobilului. Din nefericire, au fost identificate 4 persoane decedate", a transmis ISU Timiş.
În acest moment, pompierii lucrează pentru evacuarea completă a fumului şi înlăturarea efectelor negative ale incendiului.
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte supectă.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...