VIDEO Trebuie să vedeți ASTA! Frate, zici că e Usain Bolt!

VIDEO Trebuie să vedeți ASTA! Frate, zici că e Usain Bolt!

Fostul administrator RCS & RDS Ioan Bendei a fost filmat cand o ia la fuga pentru a scapa de ziaristii care doreau sa ii adreseze intrebari la ieseirea de la sectia de Politie unde se prezentase in conformitate cu conditiile controlului judiciar la care este supus.

Iata mai jos imaginile, surprinse de operatorii de la B1 TV:

 

La inceputul lunii iunie, procurorii l-au pus sub control judiciar, pe o durata de 60 de zile, pe Ioan Bendei, fost administrator al RCS & RDS SA, pentru dare de mita si complicitate la spalare de bani.

In vederea confiscarii speciale, procurorii anticoruptie au instituit masura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor ce apartin societatilor comerciale BODU SRL (pana la concurenta sumei de 16.771.659 lei) si RCS & RDS SA (pana la concurenta sumei de 13.714.414 lei).

Compania mama Digi Communications a anuntat luna trecuta ca si firma RCS&RDS a primit in data de 8 mai o notificare oficiala din partea DNA in care i se aduce la cunostinta ca are calitate de suspect.

Este vorba de investigatia in care alte doua persoane din managementul companiei, respectiv Ioan Bendei si Mihai Dinei, precum si Alexandru Oprea, fostul CEO al RCS&RDS, sunt cercetati pentru luare de mita si spalare de bani. RCS&RDS este suspectata pentru aceleasi infractiuni.

Procurorii DNA au anuntat in data de 5 mai ca au inceput urmarirea penala fata de Dumitru Dragomir, acuzat de luare de mita si complicitate la spalare de bani, Ioan Bendei, administrator RCS-RDS (dare de mita si spalare de bani) si Alexandru Oprea, la data faptelor directorul general RCS-RDS, in dosarul privind acordarea a drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”