VIDEO Trupa AC/DC va lansa un nou album, ''PWR UP'', pe 13 noiembrie

VIDEO Trupa AC/DC va lansa un nou album, ''PWR UP'', pe 13 noiembrie

Trupa rock australiană AC/DC, cu o componenţă din care fac parte Brian Johnson şi Angus Young, va lansa pe 13 noiembrie un nou album de studio, "PWR UP", din care a prezentat miercuri un prim single, "Shot In The Dark", relatează EFE.



Noul material discografic a fost înregistrat şi produs alături de Brendan O'Brien, care s-a aflat deja în spatele albumelor "Black Ice" şi "Rock or Bust", iar reprezentanţii formaţiei australiene au precizat că discul este cel de-al 17-lea album de studio al trupei şi va include 12 piese noi, care au acelaşi stil ferm şi natural, caracteristic grupului australian.

În urmă cu doar o săptămână, AC/DC îşi confirma revenirea în industria muzicală cu un nou album prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare - "Sunteţi pregătiţi?" - şi o fotografie ce prezenta fanilor o aliniere mult visată: solistul Brian Johnson, bateristul Phil Rudd şi basistul Cliff Williams, alături de membrul fondator Angus Young, la chitară.



O asemenea reuniune părea imposibilă în urmă cu câţiva ani, după moartea în 2017 a celuilalt chitarist şi fondator al grupului, Malcolm Young, la puţin timp după ce Johnson a părăsit grupul din cauza unor probleme auditive (a fost înlocuit de Axl Rose de la Guns N' Roses în mai multe concerte).

De asemenea, Phil Rudd a primit mai multe condamnări pentru posesie de droguri şi ameninţări, care l-au ţinut departe de muzică, în timp ce Cliff Williams a plecat la rândul său în urma problemelor cu care se confrunta trupa.

Acesta este şi motivul emoţiei generale suscitate de reuniunea trupei AC/DC, cu o parte a componenţilor săi legendari reîntorşi în activitate - golul lăsat de chitara ritmică a lui Malcolm Young va fi acoperit de nepotul său, Stevie Young - şi cu cântece noi, care vor fi primele compoziţii originale ale grupului australian de la albumul "Rock or Bust" din 2014.

Se estimează că AC/DC, una dintre cele mai renumite trupe rock din istorie, a vândut peste 200 de milioane de discuri în întreaga lume, din care 71,5 milioane de copii doar în Statele Unite.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...