VIDEO Trupa Coldplay a anunţat că va înceta să mai compună muzică după anul 2025

VIDEO Trupa Coldplay a anunţat că va înceta să mai compună muzică după anul 2025

Chris Martin, solistul şi liderul trupei britanice Coldplay, a anunţat joi postului BBC că grupul său va înceta să mai compună muzică după ultimul lor album prevăzut pentru anul 2025, relatează AFP.

"Ultimul nostru album va fi lansat în 2025, iar după aceea, cred că nu vom mai face decât turnee", a anunţat cântăreţul în vârstă de 44 de ani, într-un extras al uni interviu acordat prezentatoarei Jo Whiley, care va fi difuzat în întregime joi seară de BBC.

"Poate că vom mai face câteva colaborări, însă catalogul muzical propriu-zis al Coldplay se va încheia atunci", a precizat Chris Martin.

Foto: (c) EPA/MATTEO BAZZI


Întrebată despre aceste declaraţii făcute în emisiunea ei, Jo Whiley a declarat joi dimineaţă că Martin a fost de "o sinceritate dezarmantă" în acest interviu, dar că nu ştie cu adevărat "dacă a glumit sau a fost extrem de serios".


Cu prilejul lansării în octombrie al celui de-al 9-lea album al trupei, "Music of The Spheres" , Chris Martin a mărturisit revistei muzicale NME că grupul intenţionează să scoată în total 12 albume - cu trei mai multe decât în prezent - înainte de a renunţa la muzică.

După lansarea sa, pe 15 octombrie, "Music of The Spheres" a urcat pe primul loc în topul albumelor din Marea Britanie.

Foto: (c) EPA/Peter Foley


Coldplay a fost nominalizată recent la categoria cel mai bun grup rock/alternativ la Brit Awards din 2022, cele mai importante premii britanice care recompensează muzica pop.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”