VIDEO Tudorel Toader, avocatul borfașilor, iritat de subiectul Elena Udrea!

VIDEO Tudorel Toader, avocatul borfașilor, iritat de subiectul Elena Udrea!

Tudorel Toader, avocatul borfașilor, iritat de subiectul Elena Udrea! Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineață, că procedura de extrădare a Elenei Udrea din Costa Rica va parcurge în continuare etapele legale, precizând că el nu face distincție între condamnați, scrie Mediafax. "Să nu facem din persoana despre care vorbiți un personaj național. Procedura va parcurge etapele legale. Pentru mine nu e un subiect Elena Udrea. Un condamnat e personaj pentru țară? De ce nu vedeți la foarte mulți condamnați din străinătate care au același parcurs. Eu nu fac distincție", a declarat Tudorel Toader, la sediul CSM.

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute miercuri de autoritățile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, potrivit unui anunț al Organismului de Investigații Judiciare din Costa Rica. Elena Udrea a fost reținută miercuri, în jurul orei locale 10.00, în zona Sabana Oeste, în timp ce Alina Bica a fost reținută în jurul orei locale 14.00 în zona Sabana Este.

Pe 6 iunie, ministrul Justiției, anunța că extrădarea este posibilă și fără un tratat bilateral cu Costa Rica și că ministerul se va ocupa de transmiterea cererii de extrădare. Apoi, în 25 iunie, Tudorel Toader declara că şi-a îndeplinit la timp şi complet obligaţiile care îi revin cu privire la procedurile de extrădare în cazul Elenei Udrea



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...