VIDEO Tudose, IMBECILULE, verbul este „ENERVA”, nu „INERVA”! Cât aveai la română în liceu, dottore?

VIDEO Tudose, IMBECILULE, verbul este „ENERVA”, nu „INERVA”! Cât aveai la română în liceu, dottore?

Măi fraților, avem pentru prima dată în istoria de după 1989, un prim ministru care nu știe sensul cuvintelor din limba română, pe imbecilul Mihai Tudose. După ce i-am trecut cu vederea la prima declarație după desemnare, crezând că e din cauza emoției, că a folosit „renumerație” în loc de „remunerație”, azi imbecilul a dat-o de gard ca unul din ăia din ultimul rând al clasei! 

Le-a spus tinerilor care au intrat de azi în programul Internship al Guvernului să-i „INERVEZE” pe miniștri! La fel de grav este și faptul că din cei 100 de tineri cu școală aflați de față nu s-a ridicat nici unul care să se ridice și să-i spună că a greșit...

După minutul 2.10:

ENERVÁ, enervez, vb. I. Tranz. și refl. A face să-și piardă sau a-și pierde calmul, a-și ieși sau a scoate pe cineva din fire; a (se) înfuria, a (se) irita; a (se) indispune.

INERVÁ, pers. 3 inervează, vb. I. Tranz. (Despre nervi) A produce o stare de excitare a unui organ sau a unui țesut. – Din fr. innerver.

Când a ieșit cu Dragnea la declarații după ce a fost desemnat, Tudose, răspunzând unei întrebări despre doctorat, a spus că nu și-a luat titlul pentru a obține vreo „renumerație”!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina