VIDEO Țuțuianu și R.Plumb au făcut miting la Târgoviște! PCR reînvie, tovarăși!

VIDEO Țuțuianu și R.Plumb au făcut miting la Târgoviște! PCR reînvie, tovarăși!

Țuțuianu și R.Plumb au făcut miting la Târgoviște! PCR reînvie, tovarăși! Miting la Târgovişte pentru susţinerea Guvernului Grindeanu. În jur de 7000 de simpatizanţi PSD s-au adunat la demonstraţie.

Tovarășa R.Plumb a dat mâna cu mai mulți manifestanți prezenți la miting! Tovarășa Plumb, în mărinimia ei, a lăsat câțiva sclaveți PSD să-i sărute mânuțele...

Mulţi din manifestanţii la mitingul PSD au pancarte cu mesaje diverse: "Oraşul Fieni susţine Guvernul Grindeanu", "Iohannis, te lepezi de Soros? Aşa să te ajute Codruţa!", "Dacă am ieşit fără câine, se pune că am ieşit? #hamham", "Noi votăm, NU #rezistăm", "Sunt TSD-ist, nu comunist!", "Mulţumesc mamă că nu am ajuns "tânăr frumos şi liber". Datorită ţie am ajuns un tânăr cu viitor", "Şi noi REZISTĂM. Ghinion!".

LIVE VIDEO:

UPDATE 11.20 Manifestanţii se deplasează prin oraş pe traseul aprobat de municipalite. Pe drum li s-a alăturat şi un grup de aproximativ 20 de persoane care poartă o pancartă cu mesajul "UNPR susţine guvernul".

Liderii PSD Dâmboviţa, în fruntea coloanei de manifestanţi de la Târgovişte 

UPDATE 11.10 Mulţi din manifestanţii la mitingul PSD au pancarte cu mesaje diverse: "Oraşul Fieni susţine Guvernul Grindeanu", "Iohannis, te lepezi de Soros? Aşa să te ajute Codruţa!", "Dacă am ieşit fără câine, se pune că am ieşit? #hamham", "Noi votăm, NU #rezistăm", "Sunt TSD-ist, nu comunist!", "Mulţumesc mamă că nu am ajuns "tânăr frumos şi liber". Datorită ţie am ajuns un tânăr cu viitor", "Şi noi REZISTĂM. Ghinion!".

UPDATE 11.03 Conform programului anunţat de PSD Dâmbviţa, participanţii vor sta până la ora 11.15 în piaţa din centrul municipiului Târgovişte, după care vor pleca în coloană într-un marş pe traseul Bulevardul Libertăţii- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Mircea cel Bătrân Bulevardul Independenţei- Bulevardul I.C.Brătianu- Bulevardul Regele Carol I- Bulevardul Mircea cel Bătrân- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Libertăţii- sediul PSD Dâmboviţa.

UPDATE 10.55 În jur de 7.000 de persoane participă la această oră la mitingul PSD de la Târgovişte

UPDATE 10.50 "Îi invit pe toţi colegii din România să arate că Partidul Social Democrat este puternic, să arate că acest partid este speranţa românilor. Îl salut pe Cătălin Rădulescu de la Argeş, şi mulţumesc pentru sprijinul primarilor din Argeş, care ni s-au alăturat astăzi aici. Vă rog în linişte, în ordine, ne regrupăm împreună în faţa Casei Sindicatelor. Vom merge împreună în mitingul autorizat de municipalitate", a mai spus Adrian Ţuţuianu de pe scena amplasată în centrul oraşului Târgovişte.

UDPATE 10.35 Preşedintele filialei PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, susţine că la manifestare s-au adunat peste 10.000 de oameni. Estimarea corespondenţilor "Adevărul" este că în piaţă sunt în jur de 6.500 de simpatizanţi PSD. "Nu toată lumea este fericită în ţară sau în afară atunci când PSD-ul formează un guvern şi are un program de guvernare bun şi coerent. Nu toate lumea este fericită când un astfel de guvern şi-a propus să pună ţara pe picioare. Şi atunci vocea dumneavoastră trebuie să se facă auzită aici şi în toată ţara. Susţinem PSD, susţinem Guvernul Grindeanu, susţinem pe Liviu Dragnea", a spus pe scenă Titus Corlăţean. A mai vorbit, printre alţii, şi actriţa Camelia Varga, de la Teatrul Bulandra: "Susţin Guvernul Grindeanu. 30 de ani am fost umilită. După 30 de ani cineva s-a gândit la artişti şi la actori. Cine? PSD! De data asta, cine s-a gândit? Guvernul Grideanu. A mărit salariile artiştilor cu 50%. Ca să avem şi noi o viaţă relativ decentă".

UPDATE 10.15 În jur de 3.000 de simpatizanţi PSD au ajuns în piaţa din centrul oraşului Târgovişte. Pe scena din faţa lor au urcat lideri PSD precum Adrian Ţuţuianu, Rovana Plumb sau Titus Corlăţean. "Suntem astăzi aici noi, românii, noi, dâmboviţenii, pentru că vrem o Românie normală, pentru că vrem să ne apărăm votul din 11 decembrie şi pentru că vrem să susţinem Guvernul Grindeanu. Românii ştiu că noi vrem să guvernăm în folosul lor, de aceea ne-au dat încrederea şi ne-au dat votul lor pe 11 decembrie. Adversarii noştri politici, în loc să-şi recunaoscă înfrângerea, au vrut să distrugă PSD şi să distrugă speranţele de bunăstare ale poporului român. Noi ştim că România nu poate fi sufocată şi nici divizată. România nu poate să fie ameninţată, abuzată. România este vie şi demnă, asta demonstrăm noi astăzi aici. Am jurat cu mâna pe Biblie că vom apăra această ţară şi că vom aduce prosperitate în România. Ne-am angajat că vom reface tot ceea ce au stricat guvernările de dreapta şi tehnoicrate. Vom aduce bunăstarea în România. Noi vom fi cei care vom lupta la Buxelles pentru interesele românilor. Avem astăzi cea mai puternică echipă politică. Îl avem pe Liviu Dragnea, un lider cu viziune şi principii politice pe care le apără. Sorin Grindeanu, premierul care va aduce prosperitate în România", a spus Rovana Plumb în faţa manifestanţilor.

UPDATE 10.00 Aproximativ 1.000 de oameni s-au strâns în centrul oraşului Târgovişte, lângă statuia domnitorului Constantin Brâncoveanu, şi ascultă discursurile rostite de oficialii PSD, urcaţi pe o scenă construită de Primăria Târgovişte. "Organizaţia PSD Dâmboviţa vă invită să participaţi sâmbătă, 25 februarie, începând cu ora 10:00, la cel mai mare eveniment de susţinere a Guvernului Grindeanu, guvern ales legitim în urma rezultatelor votului din 11 decembrie 2016!

Întâlnirea va avea loc în aria din jurul Primăriei Municipiului Târgovişte / Centrul Vechi. Vă aşteptăm în număr cât mai mare pentru a ne apăra votul exprimat în mod democratic", se arată în anunţ. Partidul a anunţat că persoanele participante se vor întâlni, începând cu ora 10.00, în Piaţa Revoluţiei (zona statuii Constantin Brâncoveanu) unde vor staţiona până în jurul orei 11.15, după care, coloana de manifestanţi se va deplasa pe următorul traseu: Bulevardul Libertăţii- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Mircea cel Bătrân- Bulevardul Independenţei- Bulevardul I.C.Brătianu- Bulevardul Regele Carol I- Bulevardul Mircea cel Bătrân- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Libertăţii- sediul PSD Dâmboviţa.

"Pe această cale lansăm invitaţia de a ni se alătura toţi cei care susţin Partidul Social Democrat, susţin Programul de Guvernare pe care acesta l-a prezentat în campania electorală, program ce poate fi pus în aplicare doar prin efortul susţinut al Guvernului ales în mod democratic, în 11 decembrie 2016, prin votul milioanelor de români. Reiterăm ideea că mitingul pe care îl organizăm este o formă de a demonstra susţinerea pe care o acordăm Guvernului României condus de Sorin Grindeanu, conducerii centrale a Partidului Social Democrat şi constituie, în acelaşi timp, o modalitate prin care ne solidarizăm tuturor celor care susţin principiile şi valorile statului de drept, drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului", a precizat preşedinte PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, într-un comunicat de presă. Ţuţuianu, a afirmat marţi, la finalul şedinţei Comisiei de control al SRI, referitor la mitingul de susţinere a Guvernului Grindeanu pe care îl va organiza sâmbătă la Târgovişte, că nu a fost nevoie să ceară acceptul conducerii partidului pentru „chestiuni de tipul” acesta deoarece fiecare organizaţie poate decide cum se raportează la un eveniment politic. „Nu am avut nevoie şi nici nu am să cer vreodată, pe chestiuni de tipul ăsta, aprobări ale conducerii centrale. Fiecare organizaţie poate decide în limitele legii şi ale statutului cum se raportează la un eveniment politic. Mitingul va fi unul prin care vom exprima o poziţe faţă de susţinerea Guvernului, a conducerii partidului, a programului de guvernare”, a subliniat preşedintele PSD Dâmboviţa.

Sâmbătă, PSD Argeş a organizat la Piteşti un miting similar, la care au participat, în punctul de vârf, aproximativ 6.000 de membri şi simpatizanţi ai PSD veniţi din mai multe localităţi ale judeţului.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

3 Foarte interesante amănunte!

4 Lumea interlopă este în doliu

5 „Vladimir Putin a căzut pe scări și a făcut pe el”