VIDEO Ucraina-Rusia 1-0/„Ia-ți labele de pe steagul nostru, gunoi rusesc!”/Un delegat ucrainean i-a dat un pumn în față unui emisar rus în timpul unei reuniuni de la Ankara

VIDEO Ucraina-Rusia 1-0/„Ia-ți labele de pe steagul nostru, gunoi rusesc!”/Un delegat ucrainean i-a dat un pumn în față unui emisar rus în timpul unei reuniuni de la Ankara

Un delegat ucrainean l-a lovit cu pumnul în față pe un delegat rus în timpul unei reuniuni a națiunilor de la Marea Neagră din capitala Turciei, Ankara, joi, după ce steagul ucrainean i-a fost smuls pentru a nu apărea pe fundalul unui interviu video cu principalul delegat rus, transmite Reuters.

Ucrainenii și-au scos drapelul și au protestat contra delegaților ruși la o reuniune de la AnkaraFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Olesandr Marikovski a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care îl lovește pe rus și recuperează drapelul.

„Ia-ți labele de pe steagul nostru, ia-ți labele de pe Ucraina, gunoi rusesc!”, se spune în scurtul mesaj ce însoțește imaginile.

Incidentul a avut loc pe un hol al clădirii parlamentului turc, unde se desfășura adunarea Organizației Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN).

Mai devreme în cursul aceleiași zile, câțiva delegați ucraineni s-au încăierat cu ofițerii de securitate care au încercat să îi îndepărteze în timp ce protestau, strigând și ținând steagurile lângă delegatul principal al Rusiei, în timp ce aceasta încerca să se adreseze adunării.

Imagini ale scandalului au fost postate de parlamentul turc pe site-ul său, iar Mustafa Sentop, președintele parlamentului, a reacționat dur: „Condamn acest comportament care perturbă mediul pașnic pe care Turcia încearcă să îl stabilească".


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...