VIDEO Ucraina se pregătește de marea surpriză?

VIDEO Ucraina se pregătește de marea surpriză?

Serviciul de informații al Apărării din Ucraina a publicat în data de 22 noiembrie imagini cu podul rusesc din Crimeea, o structură pe care o califică drept „complet inutilă”, scrie cotidianul Pravda .

„Vântul de toamnă din Crimeea și o structură complet inutilă. Va continua…”, se arată în mesajul care însoțește scurtul videoclip postat pe rețelele sociale de serviciul secret ucrainean.

Podul din Crimeea a fost ținta câtorva atacuri de la începutul invaziei din Ucraina,

În vara acestui an, o explozie a afectat puternic o secțiune a căii de rulare, determinând oprirea temporară a traficului pe acest pod care leagă terestru Crimeea de Rusia.

O explozie puternică a afectat de asemenea podul în toamna anului trecut.

Podul Kerci a fost construit cu costuri mari la ordinul lui Vladimir Putin fiind utilizat în special pentru transportul echipamentelor militare ruseşti pentru armata rusă care luptă în Ucraina.

Acest obiectiv de infrastructură a fost dat în folosință în mai 2018, după ce a fost inaugurat de Valdimir Putin. Podul are o lungime de 19 kilometri, traversează Strâmtoarea Kerci, un braţ de mare între Marea Azov şi Marea Neagră, şi leagă Peninsula Kerci, în Crimeea, de Peninsula Taman, în sudul Rusiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat