VIDEO Ucrainenii își eliberează drumul spre Herson/„Dihăniile” HIMARS au lovit podul de pontoane construit de ruși fix lângă podul rutier Antonovski

VIDEO Ucrainenii își eliberează drumul spre Herson/„Dihăniile” HIMARS au lovit podul de pontoane construit de ruși fix lângă podul rutier Antonovski

Imagini cu un nou atac al ucrainenilor condus cu lansatoarele multiple de rachete HIMARS asupra podului Antonovski, de peste Nipru, au apărut pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce au apărut relatări ale unor explozii puternice în Hersonul ocupat de ruși.

Podul Antonosvki lovit cu HIMARS de catre ucraineniFoto: Captura Twitter

Din imagini se vede cum ucrainenii au lovit cu HIMARS atât podul Antonosvki, cât și podul din pontoane construit de ruși pentru că podul rutier care traversează râul Nipru a fost bombardat în repetate rânduri.

Atacul ar fi fost condus cu sistemul de rachete de lansare multiplă (MLRS) M270. Șase rachete au lovit podul și pontonul.

Imaginile au apărut în timp ce televiziunea Suspilne a raportat că explozii au fost auzite în Herson pe 2 noiembrie.

Podul Antonovsky de peste Nipru, singurul care aprovizionează forțele rusești din regiunea Herson aflată în sudul Ucrainei, a fost în repetate rânduri ținta forțelor ucrainene. Ulterior, din cauza bombardamentelor repetate, rușii au improvizat un pod din barje.

Prima lovitură efectuată cu sisteme HIMARS a avut loc pe 19 iulie. A doua zi, un nou atac a lovit de 11 ori podul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...