VIDEO Uimitorul raport CIA despre „OZN-uri transmedium”, care operează sub apă și în aer

VIDEO Uimitorul raport CIA despre „OZN-uri transmedium”, care operează sub apă și în aer

Pentagonul a creat în septembrie 2020 un grup de lucru pentru studiul rapoartelor despre „fenomene aeriene neidentificate”, dintre care cele mai uimitoare descriu „contacte” ale piloților US Navy cu OZN-uri ce țâșnesc din ocean și se ridică în aer la viteze incredibile.

Acest grup a mai publicat câteva videoclipuri ale Marinei, prin Legea privind Libertatea de Informații, care arăta OZN-uri în mișcare, la viteze incredibile și efectuând manevre aeriene imposibile.

Unul dintre videoclipuri a fost filmat în noiembrie 2004, iar alte două în ianuarie 2015, de către piloți pe F/A-18 Super Hornets ai Marinei. Cele trei videoclipuri au nume de cod „FLIR1”, „Gimbal” și „GoFast”.

CIA a declasificat sute de observații OZN de pe glob, începând cu anii 1950, un dosar cu aproape 3.000 de pagini de documente, susținând că aceasta este „întreaga colecție” de informații desclasificate, inclusiv corespondența despre observații OZN dintre ofițeri CIA și ai Armatei.

OZN-uri care ies din ocean la viteze incredibile

Ceea ce a ieșit la iveală este faptul că au fost produse două rapoarte ale Pentagonului, care furnizau informații detaliate despre observări ciudate. Este vorba de „rapoarte de poziție” ale serviciilor de informații, declasificate în 2018 și în vara anului 2020, unele care au circulat pe scară largă în comunitatea de informații din SUA, cuprinzând interviuri cu mai multe surse militare și altele „revizuite”.

„Rapoartele de poziție” conțin relatări despre OZN-uri care ies din ocean și se înalță cu viteze incredibile, admițând că „posibilitatea unei origini extraterestre nu poate fi eliminată”.

O fotografie care nu a mai fost publicată, făcută în 2018 în largul coastei de est a Statelor Unite de către un pilot militar arată un astfel de OZN, având forma unui cub, argintiu, care s-a oprit la o altitudine între 30.000 până la 35.000, planând la punct fix.

Pentagonul nu a confirmat existența a două „rapoarte de poziție”, dintre care unul revizuit, și nici autenticitatea fotografiei cubului argintiu.

Și totuși, a ieșit la iveală și un „raport revizuit” emis de Grupul de lucru pentru fenomene aeriene neidentificate, cu detalii șocante, ce descriu OZN-uri ce se deplasează liber atât prin aer, cât și sub apă, în oceane, mișcându-se rapid și ieșind în aer cu viteze incredibile.

Piloții la vânătoare de OZN

Un astfel de raport revizuit conține fotografia unei aeronave triunghiulare neidentificabile care a țâșnit din ocean în fața unui pilot de vânătoare pe F/A-18 Hornet. Cum fotografia este clasificată, cercetătorul Dave Beaty a desenat-o așa cum a fost descrisă: un triunghi echilateral mare cu margini rotunjite și lumini albe mari, sferice, în cele trei colțuri.

Întâlnirea a avut loc în largul coastei de est în 2019. Doi oficiali acare au văzut raportul au declarat că fotografia a fost făcută în momentul în care nava triunghiulară a ajuns în dreptul avionului de luptă.

Acest tip de fenomene aeriene neidentificate au fost incluse într-o categorie specială, de „aeronave transmedium”, capabile să opereze atât sub apă, cât și în aer.

Cel puțin șase piloți de Super Hornet au luat contact vizual sau au prins pe instrumente de zbor un astfel de OZN transmedium la 14 noiembrie 2004.

Un videoclip original FLIR, filmat de un pilot al unui avion de vânătoare aflat pe portavionul USS Nimitz a fost difuzat online încă din 2007.

OZN-ul a fost observat de mai multe surse din grupul de luptă al USS Nimitz, ofițerii filmând și difuzând imaginile pentru celelalte nave, astfel filmul a ajuns și pe rețele și a fost cerut de comunitatea de studiu a fenomenelor aeriene neidentificate. Pentagonul l-a declasificat și a confirmat autenticitatea în 2017.

În ianuarie 2021, Chad Underwood, pilotul care a filmat celebrul videoclip, a primit permisiunea să vorbească despre incident în revista New York.

El a spus că incidentul s-a petrecut în largul coastei Mexicului peste Pacific. De două săptămâni, crucișătorul dotat cu rachete ghidate din clasa Ticonderoga USS Princeton, care făcea parte din grupul de 11 nave ale portavionului, urmărea o aeronavă misterioasă pe un radar avansat AN/SPY-1B.

Impresia radar era atât de inexplicabilă, încât sistemul a fost chiar oprit și repornit pentru a verifica dacă există erori. Operatorii au continuat să urmărească aeronava necunoscută.

Apoi, comandantul de aeronavă F/A-18 F David Fravor a anunțat că are contact vizual cu obiectul, care se scufunda în ocean, revenea la suprafață, deplasându-se cu viteze foarte mari.

În timp ce Fravor ateriza pe puntea USS Nimitz, Underwood tocmai se pregătea să decoleze. Fravor i-a spus despre întâlnirea bizară și l-a îndemnat să fie atent. Underwood a văzut OZN-ul întâi pe radar, apoi l-aurmărit pe camera FLIR.

„Avea o formă alungită. Se comporta neregulat. Și ceea ce vreau să spun prin neregulat este că modificările sale în altitudine, viteză și formă difereau total de ceea ce văzusem la alte ținte aeriene. Obiectul nu respecta legile fizicii, cobora de la 50.000 de metri altitudine la 100 de metri în câteva secunde, ceea ce practic nu este posibil. Nu am văzut semne ale unei surse de căldură a motorului sau vreun semn de propulsie. Nu știu ce era. Nu asta e treaba mea. Dar l-am văzut. Și eu, și ofițerul meu comandant, Dave Fravor, și ofițerul comandant al escadrilei Marine Corps Hornet”, a povestit Underwood.

Dovezi secrete ale unor OZN-uri ce sparg bariera sonică, fără explozia specifică


SUA are „dovezi secrete” ale OZN-urilor care sparg bariera sonică fără explozia caracteristică și care efectuează mișcări imposibile pentru tehnologia actuală, a afirmat fostul director al Agenției Naționale de Informații al lui Trump, John Ratcliffe, potrivit Daily Mail.

Dezvăluirile recente au crescut interesul față de raportul oficial cu privire la fenomene aeriene neidentificate, ce urmează a fi publicat de Guvernul SUA.

John Ratcliffe admite că sunt multe raportări secrete care nu au nicio explicație științifică modernă, unele care au fost declasificate și vor apăreaîn raport.

„Câteva filmări au fost făcute deja publice, dar mai sunt și altele, multe, încă secrete”, a declarat Ratcliffe pentru Fox News.

„Vorbim despre observări ale piloților US Navy și ai US Air Forces sau imagini ce au fost captate prin satelit. Obiecte care au mișcări greu de replicat, pentru care nu avem tehnologia. Sau călătoresc la viteze care depășesc bariera sonică fără explozie sonică.”

Ratcliffe i-a spus gazdei Maria Bartiromo de la Fox News că observațiile „fenomenelor aeriene neidentificate” cuprind și raportări din alte țări.

Guvernul american a primit, în decembrie 2020, un termen de 180 de zile pentru a dezvălui ceea ce știa despre fenomenele aeriene neidentificate, ceea ce înseamnă că raportul ar trebui să fie publicat înainte de 1 iunie.

Raportul face parte dintr-un proiect de lege de salvare în criza COVID, cu un buget de 2.300 de miliarde de dolari, ce conține Legea de autorizare a informațiilor a Comitetului de informații al Senatului pentru anul fiscal 2021. Această lege are o secțiune ce stipulează publicarea studierii „fenomenelor aeriene neidentificate” de către Pentagon și agențiile de informații.

Cu totul, intra la capitolul „orice amenințări reprezentate de fenomene aeriene neidentificate și dacă acestea pot fi atribuite unor adversari străini”.

„Uneori ne întrebam dacă adversarii noștri au sau nu tehnologii care sunt mai înaintate decât ale noastre. Probabil și ei se întreabă același lucru. Însă există cazuri în care nu avem explicații deloc”, a subliniat Ratcliffe.

Acum, Avril Haines este directorul Agenției Naționale de Informații și lui îi revine sarcina să găsească „un format declasificat suficient” până la 1 iunie. SURSA: Newsweek România


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...