VIDEO Uitați-vă la fața lui Dragnea!

VIDEO Uitați-vă la fața lui Dragnea!

Uitați-vă la fața lui Dragnea, spune multe! Mai ales când încearcă să zâmbească. Liviu Dragnea a declarat, după discursul președintelui Klaus Iohannis din Parlament, că suspendarea președintelui nu este o soluție pentru că România are nevoie de pace socială și că nu dorește o destabilizare a țării. Liderul PSD a precizat că discursul lui Klaus Iohannis a fost despre divizare. 

Legat de discursul președintelui, Liviu Dragnea a declarat:„Am asistat la discursul președintelui din Parlament, m-aș fi așteptat să fie un discurs de unitate, de îndemn la calm și stabilitate, din păcate a ales să discute despre divizare, parlamentari buni și parlamentari răi, români buni și români răi. Alegerile anticipate nu reprezintă o soluție. Am înteles că guvernul să fie performant și puternic, să lase Guvernul sa guvernereze bine, atunci toată țara va avea de câștigat și toți indicatorii macroeconomici vor fi îmbunătățiți.”

Legat de plecare parlamentarilor din sală în timpul discursului președintelui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a declarat: „Toată frustarea și revolta din ultimele zile i-a făcut să aibă gestul asta. Stilul, cuvintele folosite i-a făcut pe colegii mei să iasă din sală. Eu n-am plecat din sală, am sperat până la ultimele cuvinte că vor veni semnale de pace(...) Critica creează disconfort guvernului. S-a referit la cei care au plecat ca la niște parlamentari care nu sunt agreați, dar trebui să fie președintele tuturor românilor.I-am spus la plecare că în continuare sper să facem pace în România. Nu voi incita la acțiuni de destabilizare. Nu facem nimic împotriva președintelui.”

Liderul PSD a mai adăugat că:„ Suspendarea nu e o soluție, România are nevoie de pace socială. Și noi puteam după alegeri, pentru ca lumea era revoltată, puteam să scoatem lumea în stradă, n-am vrut să facem asta pentru că am crezut că România are nevoie de stabilitate.”

Legat de declarația președintelui Iohannis confrom căreia demiterea unui ministru nu este suficientă, Liviu Dragnea a declarat că „nu poti să vorbești și de o guvernare bună și stabilă, dar și să sugerezi că ar fi o decizie buna demisia.”

Întrebat de ce membrii guvernului nu au participat la discursul președintelui din Parlament , liderul PSD a afirmat că „Tariceanu a atenționat că este solicitare de a adresa un mesaj către Parlament.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

2 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

3 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

4 ALERTĂ! Ce a apărut în Monitorul Oficial / PSD încearcă validarea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ, …

5 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!