VIDEO Uite DOVADA că România se schimbă!

România se schimbă! O știre a făcut ieri niște mici valuri. Două minute, sau chiar mai puțin, pe tembeliziuni, și trafic consistent pe net. Un simbol al pesedismului baronial, vecinul lui Adrian Năstase de la Cornu, unde are două vile, Mircea Cosma de la Prahova, a fost condamnat, într-o primă instanță, și într-un prim dosar, că mai are pe rol, la 8 ani de închisoare.

Credeți că l-a întrebat Gâdea ceva pe Dragnea despre acest eveniment, la emisiunea de la Antena3 la care a partcipat? Nu, bineînțeles. Ei trebuie să le inoculeze oamenilor ideea că anchetele DNA sunt politice și că se va dovedi, „în curând”, că așa a fost. Și Ghiță, și Băsescu, și Udrea, și Ponta, Evz, patronii penali ai tembeliziunilor, toți vă spun că lupta anticorupție e un fals. Deși condamnările vin pe bandă rulantă. Și vor veni din ce în ce mai accelerat. Pentru că foarte multe dosare au ajuns la apogeu, în instanțe. 

România se schimbă. Pe toate palierele. În noiembrie 2014 ne-a trecut glonțul pe la ureche. Cine nu crede, să mai asculte clipul de mai jos încă o dată!

În septembrie 2014, la o reuniune oficială a PSD de la Prahova, Mircea Cosma i-a dedicat o odă lui Ponta, Jigodia Națională, pe atunci preşedinte PSD şi candidat al partidului pentru alegerile prezidenţiale: „Victor, o galaxie română-n devenire / Răsare în universul zidit pe răstigniri / Pe temelie veche, de piatră şi jertfire / El reînalţă o ţară a vechilor romani! / Victor Ponta preşedinte!“.

Vizionați și un material din 2013 de la RTV Ghiță


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Au 7 jeguri comuniste mai multă putere decât poporul român? Ce jocuri străine României fac acești nenorociți?

2 Sebastian Lăzăroiu / Dorneanu, omul lui Putin în România, tocmai a rescris Constituția României, fără referendu…

3 VIDEO „Mă doare în pulă pe mine. Nu mor caii când vor câinii“ / Acesta este PSD, oameni buni! Director de instit…

4 Amănunt important: Noul coronavirus este sensibil la temperaturile ridicate! / Rafila: Când se va încălzi, răspâ…

5 În brațele cui va exploda Lebăda Neagră?

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!