VIDEO Uite DOVADA că România se schimbă!

VIDEO Uite DOVADA că România se schimbă!

România se schimbă! O știre a făcut ieri niște mici valuri. Două minute, sau chiar mai puțin, pe tembeliziuni, și trafic consistent pe net. Un simbol al pesedismului baronial, vecinul lui Adrian Năstase de la Cornu, unde are două vile, Mircea Cosma de la Prahova, a fost condamnat, într-o primă instanță, și într-un prim dosar, că mai are pe rol, la 8 ani de închisoare.

Credeți că l-a întrebat Gâdea ceva pe Dragnea despre acest eveniment, la emisiunea de la Antena3 la care a partcipat? Nu, bineînțeles. Ei trebuie să le inoculeze oamenilor ideea că anchetele DNA sunt politice și că se va dovedi, „în curând”, că așa a fost. Și Ghiță, și Băsescu, și Udrea, și Ponta, Evz, patronii penali ai tembeliziunilor, toți vă spun că lupta anticorupție e un fals. Deși condamnările vin pe bandă rulantă. Și vor veni din ce în ce mai accelerat. Pentru că foarte multe dosare au ajuns la apogeu, în instanțe. 

România se schimbă. Pe toate palierele. În noiembrie 2014 ne-a trecut glonțul pe la ureche. Cine nu crede, să mai asculte clipul de mai jos încă o dată!

În septembrie 2014, la o reuniune oficială a PSD de la Prahova, Mircea Cosma i-a dedicat o odă lui Ponta, Jigodia Națională, pe atunci preşedinte PSD şi candidat al partidului pentru alegerile prezidenţiale: „Victor, o galaxie română-n devenire / Răsare în universul zidit pe răstigniri / Pe temelie veche, de piatră şi jertfire / El reînalţă o ţară a vechilor romani! / Victor Ponta preşedinte!“.

Vizionați și un material din 2013 de la RTV Ghiță


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”