VIDEO Uite-i cum se PROSTITUEAZĂ! Șeful PENALILOR din BOR se PUPĂ cu șeful PENAL al Mafiei PSD!

VIDEO Uite-i cum se PROSTITUEAZĂ! Șeful PENALILOR din BOR se PUPĂ cu șeful PENAL al Mafiei PSD!

Clip interzis oamenilor cu bun-simț! Urmează scene explicite de prostituție între capul Bisericii Ortodoxe Române și capul Mafiei PSD! Patriarhul Daniel i-a oferit Ordinul Sfinții Martiri Brâncoveni lui Liviu Dragnea, declarând că vrea să-l motiveze să dea și mai mult la biserici, să avem slujbe frumoase la înmormântări! Au urmat apoi îmbrățișarea și puparea, ca între mafioți!

Când i-a înmânat ordinul, patriarhul l-a lăudat pe Condamnat: „Domnul viceprim-ministru Liviu Dragnea a ajutat mai multe mânăstiri de pe lângă Bucureşti si de aici, şi noi îi oferim acest ordin, Ordinul „Sfinţii Martiri Brâncoveni”, şi pentru ajutoarele viitoare, si de încurajare. (...) Pe noi ne-aţi ajutat, dar nu spun cât şi cum, ca să nu trezim invidie dar, oricum, pe noi ne-aţi ajutat mult. Oricum, ce promite, face. Nu promite mult, dar ce-a promis a şi făcut”.

Preoții i-au cântat ”Vrednic este” deși acest cântec se cântă doar la slujba de hirotonire.

Ne mirăm acum că BOR și PSD au pus la cale circul cu modificarea de urgență a Constituției? Tehnocrații i-au cam pus pe low în ultimul an pe băieții cu bărbi... 







Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...