VIDEO Ultima apariție televizată a designerului Stephan Pelger, găsit spânzurat

VIDEO Ultima apariție televizată a designerului Stephan Pelger, găsit spânzurat

Creatorul de modă Stephan Pelger (43 de ani), care joi a fost găsit mort în locuința sa din București, a povestit, în ultima sa apariție televizată, în luna februarie, despre problemele sale cu depresia și cu insomniile. El spunea că acestea i-au fost agravate de un incident petrecut în 2018 la Cannes, unde a fost răpit, jefuit și bătut de două femei: „Ajunsesem să iau 40 de pastile de somn pe noapte”.

Creatorul de modă Stephan PelgerFoto: Marian Mocanu | Dreamstime.com

Stephan Pelger s-a născut la Brașov în 8 octombrie 1980 și a fost înfiat la vârsta de un an de către o familie de naționalitate germană.

Ultima sa apariție televizată a fost în 12 februarie, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, unde a spus că se confruntă cu depresia de la vârsta de 10 ani.

„Îmi era frică și când se închidea o ușă în spatele meu”

Designerul a povestit că boala i-a fost agravată de incidentul produs în 2018 la Cannes, unde a fost răpit, jefuit și bătut.

  • „După 2018, când am avut accidentul acela în Franța, am devenit dependent de medicamente pentru somn pentru că îmi era frică și când se închidea o ușă în spatele meu, iar acum sunt într-o poziție foarte bună după ce am făcut această terapie”.
  • „Acesta (depresia - n.r.) este un subiect tabu, este un subiect tabu să fii depresiv, să fii anxios, alcoolic, să ai probleme cu tot felul de substanțe. Acum, cazul meu este unul foarte clar. Ce s-a întâmplat atunci în Franța m-a marcat îngrozitor de tare și va mai dura”, a declarat el.

El mai spunea că „punctul x” a fost cel al răpirii. După acel episod, a început să ia pastile, scăpând totul de sub control:

  • „Am început cu o pastilă de anxietate, pe prescripție medicală, numai că acestea au scăpat de sub control într-o formă foarte nasoală.
  • Un om normal doarme de la un somnifer 8 ore. Eu ajunsesem să iau 40 de comprimate pe noapte. (...) A fost un abuz, este complet greșit (...) Se poate muri (de la o asemenea doză - n.r.)”.

„Voi rămâne cu această imagine în cap și voi fi mereu speriat”

Stephan Pelger povestea, la momentul răpirii sale, în 2018, incidentul care avea să îi agraveze problemele de sănătate.

  • „În această dimineață, la ora 9, s-a întâmplat ceva de neimaginat, în timp ce mă întorceam dintr-un club. Știu că ar putea să nu vă preocupe subiectul pe voi, dar sunt foarte speriat. Și scriind despre asta poate pot trece mai repede peste acest incident teribil, care a avut loc la Cannes.
  • Două femei au sărit dintr-o mașină, m-au tras înăuntru și m-au dus într-o parcare. M-au bătut cu picioarele până am leșinat. Apoi m-au aruncat pe stradă îmbrăcat doar în pantaloni.
  • Mi-au furat totul, dar nu asta este important! Voi rămâne cu această imagine în cap și voi fi mereu speriat! După ce m-a găsit o doamnă, au venit paramedicii și m-am dus la spital. Am avut nevoie de câteva copci la cap. Poliția a fost de mare ajutor, la fel și prietenii mei, care nu au plecat de lângă mine nicio clipă.
  • Sunt recunoscător că am supraviețuit după această tentativă de crimă. Încă iubesc Cannes și mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte. A trebuit să scriu despre asta, mă simt ușurat acum și fericit că sunt în viață. Mulțumesc îngerului meu păzitor”, scria atunci pe Facebook Stephan Pelger. (Foto: Dreamstime.com )


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?