VIDEO ULTIMA ORĂ Pentagonul a publicat un video cu avioane rusești care survolează Marea Neagră pentru a hărțui aeronavele americane

VIDEO ULTIMA ORĂ Pentagonul a publicat un video cu avioane rusești care survolează Marea Neagră pentru a hărțui aeronavele americane

Un avion rusesc este surprins într-o înregistrare video publicată de Pentagon în timp ce survola Marea Neagră, pentru a urmări avioanele americane, transmite portalul german  Kurier.at .
 

Potrivit SUA, un avion militar american este ”hărțuit” de două avioane rusești, care se apropie de bombardierul B-52 și declanșează turbulențe periculoase prin manevra lor de zbor, transmite publicația. Avionul rusesc s-a apropiat la 30 de metri de aeronavele militare americane.

Potrivit americanilor, astfel de incidente sunt tot mai frecvente, mai ales în spațiul aerian de deasupra Siriei: ”La un moment dat, ar putea duce la un accident grav cu consecințe imprevizibile”, mai transmite publicația citând Pentagonul.

Citește articolul integral pe  Kurier.at .

sursa foto: captură video Kurier.at


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”