VIDEO Ultimele imagini cu Bogdan Socol în viață. A postat filmulețe cu câteva zile înainte să moară

VIDEO Ultimele imagini cu Bogdan Socol în viață. A postat filmulețe cu câteva zile înainte să moară

Moartea subită a comentatorului Bogdan Socol, la numai 42 de ani, a șocat lumea sportului. Jurnalistul a decedat vineri, în timpul unui antrenament. Inima jurnalistului a cedat în urma unui şoc hipotermic.

Pasiunea pentru înot în ape înghețate i-a fost fatală jurnalistului Bogdan Socol. Deși a fost transportat la spital și s-a încercat resuscitarea sa timp de două ore, medicii nu i-au mai putut salva viața. Bogdan Socol era căsătorit, avea trei copii și a făcut parte opt ani din echipa Digi Sport, unde a fost comentator sportiv şi realizator al emisiunii Fotbal European.

De ceva vreme s-a retras din presă și s-a dedicat unui nou stil de viață prin care își călea corpul și care includea antrenamente efectuate în condiții extreme și anume înotul în ape înghețate.

A murit în timpul unui antrenament

„Comentatorul sportiv Bogdan Socol, 42 de ani, a murit subit în timpul unui antrenament. Șoc hipotermic, înțeleg, combinat cu imposibilitatea de a ieși de sub podul de gheață format ca urmare a gerului de afară. Pasiunea pentru înot în ape foarte reci i-a fost fatală. Se retrăsese definitiv din media în urmă cu câteva zile. Sunt fără cuvinte. Schimbasem multe impresii în timpul Cupei Mondiale. Dumnezeu să îl odihnească”, a scris jurnalistul Dorin Chioțea pe Facebook.

Cu doar câteva zile înainte să moară, Bogdan Socol a postat imagini cu el în timp ce înota într-un lac înghețat. Imaginile au fost puse atât pe Facebook, cât și pe Youtube.

În urmă cu două zile, Bogdan a scris un mesaj pe Facebook prin care se întreba cum au ajuns anumite persoane neinstruite în funcții de conducere.

Mesaj la adresa celor din conducere

„Viata nu se măsoară prin numărul respirațiilor, ci prin momentele care ți-au tăiat respirația, a spus scriitoarea americana Maya Angelou. Pornind de la acest citat minunat, îmi permit acum, când nu mai fac parte din „branșă”, să mă întreb cum au ajuns niște persoane, dintre care unele nu știu când se folosesc corect cuvintele doar și decât, să aibă chiar funcții de conducere în unele instituții din presa sportivă. Sau ce lasă în urma lor mulți din cei care acum activează „cu succes” și încearcă sa se facă tot mai vizibili în domeniu.

Bogdan Socol a riscat și a pierdut ceea ce avea cel mai preț. Foto Facebook

Știu, mulți chemați, puțini aleși, dar senzația mea, și nu numai, este ca alegerea asta a fost făcută neinspirat, ca să nu spun mai mult. Pentru ca și cei care aleg nu au ajuns pe meritele lor în acea poziție, ci din varii motive, dar nu profesionale.

Iar atunci când vor privi în urma, acești „aleși” nu vor găsi poate niciun moment care sa fi tăiat respirația celor care i-au citit, i-au ascultat sau i-au văzut. Și atunci, poți spune ca ei au trăit măcar o clipă cu adevărat în presa sportivă?!”, a scris Bogdan Socol pe contul său de socializare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro