VIDEO Umbrărescu a scos „bestiile" din parcare pe șantierele Autostrăzii Moldovei

VIDEO Umbrărescu a scos „bestiile" din parcare pe șantierele Autostrăzii Moldovei

Dorinel Umbrărescu a scos „bestiile" din parcare pe șantierele Autostrăzii Moldovei (A7). Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a publicat imagini spectaculoase de pe lotul 4 din A7 Buzău - Focșani.

Potrivit imaginilor, constructorul român montează grinzi la un pasaj localizat pe lotul cunoscut drept „Cocoașa de la Focșani".

„Se montează grinzile la pasajul rutier din zona nodului rutier Focșani Nord, de pe tronsonul Autostrăzii A7 Buzău – Focșani”, a transmis DRDP Iași, pe pagina oficială de Facebook.

Lucrările de pe lotul 4 Buzău-Focșani se află la un stadiu fizic de 33%. UMB ar urma să finalizeze lucrările în trimestrul al treilea din 2024, potrivit celor mai recente date oficiale.

Dorinel Umbrărescu, lăudat de CNAIR

CNAIR este perfect mulțumită de randamentul firmelor afaceristului român. De-a lungul timpului, CNAIR și-a exprimat public nemulțumirea față de diverse firme italiene și grecești.

„Este îmbucurător faptul că un constructor român a găsit resursele necesare pentru a câștiga și finaliza la termen contracte deosebit de importante pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din România.

Sperăm ca și în continuare acest antreprenor român să rămână la fel de serios, să finalizeze cu succes toate contractele pe care le are în derulare și de asemenea, să contracteze și alte lucrări mari de infrastructură rutieră.

CNAIR, Ministerul Transporturilor și Guvernul României sunt parteneri serioși și depun toate eforturile pentru a asigura un cadru legislativ și un climat economic favorabil pentru investițiile în infrastructură, indiferent de țara de origine a constructorilor”, a transmis CNAIR.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...