VIDEO Umilire TOTALĂ! Micutzu, angajat la Antena 1, spune pe scenă că se PIȘĂ pe Antena 3 și că M.Badea îi dă limbi în cur lui Voiculescu!

VIDEO Umilire TOTALĂ! Micutzu, angajat la Antena 1, spune pe scenă că se PIȘĂ pe Antena 3 și că M.Badea îi dă limbi în cur lui Voiculescu!

Umilire totală pentru M.Badea! Micutzu, angajat la Antena 1, spune pe scenă că se PIȘĂ pe Antena 3 și că M.Badea îi dă limbi în cur lui Voiculescu!

Cosmin Nedelcu, Micutzu, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, a înjurat crunt Antena 3 într-un număr de stand-up comedy. Culmea este că Micutzu lucrează în cadrul trustului Intact...

Trebuie să ascultați asta:

Mircea Badea a reacționat pe blogul său cu privire la acest subiect.

"Forma de viata face ceea ce cretinii ar numi imprecis "stand up comedy". Treaba lui. Si a viermilor care rad la o asemenea monstruozitate. Problema e ca mamutul injurator apare la Antena 1. Ati ghicit: e in trupa lui Bendeac.

Eu am mai vazut asta de prea multe ori. Incep sa ma cam satur. A mai ramas foarte putin timp. Tic tac, tic tac!", a spus Mircea Badea.





Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?