VIDEO Un clip cu interlopi români care petrec în închisoare a făcut valuri în Austria

VIDEO Un clip cu interlopi români care petrec în închisoare a făcut valuri în Austria

Un videoclip postat pe YouTube arată cum sărbătorește un grup de deținuți români de la o închisoare din Austria cu manele, băuturi alcoolice, mâncare și prăjituri. Telefoane mobile par a avea majoritatea deținuților, lucru care este interzis. După publicare, sute de comentarii negative au apărut pe site-urile publicațiilor, scrie ziarulromanesc.at .

Mai multe publicații austriece ( Krone , Kurier , Heute , Tiroler , Die Presse , etc.) au publicat despre videoclipul din închisoarea Wiener Neustadt, care arată deținuții sărbătorind și cu telefoanele mobile în mână.

Înregistrarea de 57 de minute a fost publicată pe Youtube. Arăta starea de spirit exuberantă a deținuților care se cinstesc cu băutură, țigări și tort.

Potrivit Ministerului Justiției, deținuții se aflau într-o închisoare cu regim mai lejer dar cu toate astea au fost încălcate multe reguli. În consecință, prizonierii au fost mutați într-un departament închis, a spus o purtătoare de cuvânt.

În plus, deținuții vor fi interogați despre video ca parte a unei infracțiuni. Consecințele posibile variază de la mustrare, restricții sau retragerea privilegiilor și a altor drepturi la amenzi sau arest la domiciliu (secțiunea 109 din Legea penitenciarelor). ”Nu a fost consumat alcool la acea petrecere”, a menționat ministerul, deși din video se observă cu totul alceva.

S-a subliniat, de asemenea, că telefoanele mobile sunt interzise în închisorile austriece. Contrabanda cu telefoane mobile în închisori este „o provocare bine cunoscută”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

3 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie