VIDEO Un clip cu interlopi români care petrec în închisoare a făcut valuri în Austria

VIDEO Un clip cu interlopi români care petrec în închisoare a făcut valuri în Austria

Un videoclip postat pe YouTube arată cum sărbătorește un grup de deținuți români de la o închisoare din Austria cu manele, băuturi alcoolice, mâncare și prăjituri. Telefoane mobile par a avea majoritatea deținuților, lucru care este interzis. După publicare, sute de comentarii negative au apărut pe site-urile publicațiilor, scrie ziarulromanesc.at.

 Mai multe publicații austriece (KroneKurierHeuteTirolerDie Presse, etc.) au publicat despre videoclipul din închisoarea Wiener Neustadt, care arată deținuții sărbătorind și cu telefoanele mobile în mână. 

Înregistrarea de 57 de minute a fost publicată pe Youtube. Arăta starea de spirit exuberantă a deținuților care se cinstesc cu băutură, țigări și tort. 

 Potrivit Ministerului Justiției, deținuții se aflau într-o închisoare cu regim mai lejer dar cu toate astea au fost încălcate multe reguli. În consecință, prizonierii au fost mutați într-un departament închis, a spus o purtătoare de cuvânt. 

În plus, deținuții vor fi interogați despre video ca parte a unei infracțiuni. Consecințele posibile variază de la mustrare, restricții sau retragerea privilegiilor și a altor drepturi la amenzi sau arest la domiciliu (secțiunea 109 din Legea penitenciarelor). ”Nu a fost consumat alcool la acea petrecere”, a menționat ministerul, deși din video se observă cu totul alceva.

S-a subliniat, de asemenea, că telefoanele mobile sunt interzise în închisorile austriece. Contrabanda cu telefoane mobile în închisori este „o provocare bine cunoscută”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?