VIDEO Un clip cu interlopi români care petrec în închisoare a făcut valuri în Austria

VIDEO Un clip cu interlopi români care petrec în închisoare a făcut valuri în Austria

Un videoclip postat pe YouTube arată cum sărbătorește un grup de deținuți români de la o închisoare din Austria cu manele, băuturi alcoolice, mâncare și prăjituri. Telefoane mobile par a avea majoritatea deținuților, lucru care este interzis. După publicare, sute de comentarii negative au apărut pe site-urile publicațiilor, scrie ziarulromanesc.at .

Mai multe publicații austriece ( Krone , Kurier , Heute , Tiroler , Die Presse , etc.) au publicat despre videoclipul din închisoarea Wiener Neustadt, care arată deținuții sărbătorind și cu telefoanele mobile în mână.

Înregistrarea de 57 de minute a fost publicată pe Youtube. Arăta starea de spirit exuberantă a deținuților care se cinstesc cu băutură, țigări și tort.

Potrivit Ministerului Justiției, deținuții se aflau într-o închisoare cu regim mai lejer dar cu toate astea au fost încălcate multe reguli. În consecință, prizonierii au fost mutați într-un departament închis, a spus o purtătoare de cuvânt.

În plus, deținuții vor fi interogați despre video ca parte a unei infracțiuni. Consecințele posibile variază de la mustrare, restricții sau retragerea privilegiilor și a altor drepturi la amenzi sau arest la domiciliu (secțiunea 109 din Legea penitenciarelor). ”Nu a fost consumat alcool la acea petrecere”, a menționat ministerul, deși din video se observă cu totul alceva.

S-a subliniat, de asemenea, că telefoanele mobile sunt interzise în închisorile austriece. Contrabanda cu telefoane mobile în închisori este „o provocare bine cunoscută”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”