VIDEO Un nou discurs bizar și incoerent al baronului PSD Dumitru Buzatu

VIDEO Un nou discurs bizar și incoerent al baronului PSD Dumitru Buzatu

Președintele Consiliului Județean Vaslui Dumitru Buzatu a susținut joi, 22 decembrie, un discurs bizar la evenimentul pentru comemorarea românilor din timpul Revoluției din 1989. Acesta a spus despre eveniment că reprezintă o „sărbătoare”.

„Această sărbătoare, chiar dacă este într-un loc cam impropriu poate, ar părea că este impropriu pentru a fi numită sărbătoare, da’ poate dacă ne gândim numai la evenimentul pe care îl avem aici în fața noastră, e un pic mai greu”, a declarat Buzatu, conform Vremea Nouă. Sursa citată amintește că în 1989, la Revoluție, și-au pierdut viața 23 de vasluieni.

În cadrul discursului său, Dumitru Buzatu a încercat să-l contrazică pe președintele Asociației ’22 Decembrie și a avut mai multe exprimări incoerente.

„A zis Paul aici că Steinhardt nu era român, era altceva. Eu zic că era român, că, de fapt, lucrurile acestea sunt manifestări cetățenești, pot fi români, pot fi evrei, și romi, și germani și alte naționalități”, a mai afirmat șeful CJ Vaslui.


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”