VIDEO Un nou episod din serialul Țuțuianu dă măștile jos de pe fața PSD! Amănunte INCENDIARE!

VIDEO Un nou episod din serialul Țuțuianu dă măștile jos de pe fața PSD! Amănunte INCENDIARE!

Un nou episod din serialul Țuțuianu dă măștile jos de pe fața PSD!

Despre Olguța și țiitorul Manda: ”Fie prostul cât de prost, mintea vine după post”

Adrian Țuțuianu îi ia peste picior pe Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu:

O nouă înregistrare audio cu Adrian Țuțuianu, surprins în timp ce le spunea primarilor din Dâmbovița că la ședința CEX ”a mai luat cuvântul Olguța Vasilescu. I-am zis cam asa, că face parte din categoria miniștrilor care au senzația că dacă s-au așezat pe un scaun sunt și ei mai deștepți. Era pe vremea comuniștilor o vorbă: ”Fie prostul cât de prost, minea vine după post”. A ieșit Claudiu Manda că i-am atacat-o pe doamna (Lia Olguța Vasilescu – nre.d), mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine”.

Țuțuianu relatează îndemnul lui Paul Stănescu către PSD-iști: „Băi ăștia care vreți cu Dragnea, luați-l de mână și mergeți cu el prin București. Dacă lumea vă primește bine, noi suntem niște idioți”

”Noi ăștia trei (Țuțuianu, Gabriela Firea și Paul Stănescu, semnatarii scrisorii anti-Dragnea – nre.d) am avut cel mai mare curaj și am venit să creăm un bulgăre de zăpadă. Paul Stănescu a spus cam așa, în stilul lui, mai cu armetica: băi aștia care vreți cu Dragnea, luați-l de mână și mergeți cu el prin București, prin Brașov. Dacă lumea vă primește bine, noi suntem niște idioți”.

Despre cum s-a semnat scrisoarea de către cei trei și amenințarea cu blocarea Camerei Deputaților:

Țuțuianu mai apare în înregistrări, amenințând că ”blocăm tot la Camera Deputaților dacă lucrurile nu se schimbă”, referindu-se la o potențială tactică a nemulțumiților anti-Dragnea de a împiedica realizarea majorității PSD în Camera Deputaților la legile importante. ”La Senat nu sunt probleme, dar la Camera Deputaților, care e decizională pe multe subiecte, blocăm tot”, a spus Țuțuianu.

Atenție la ce spune despre Ioana Bran:


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria