VIDEO Un român, ridicat de poliție la Londra. Doi români ar locui într-un apartament percheziționat de poliție în legătură cu teroriștii

VIDEO Un român, ridicat de poliție la Londra. Doi români ar locui într-un apartament percheziționat de poliție în legătură cu teroriștii

Poliția londoneză a descins, duminică, într-un apartament situat în estul Londrei, pe Barking Road, în East Ham. Potrivit unei jurnaliste de la The Guardian, care a stat de vorbă cu vecinii, în apartmentul percheziționat ar locui doi români  și un somalez.  Este posibil, de asemenea, potrivit unei mărturii, ca una dintre persoanele ridicate din apartament să fie român.

Pe de altă parte, Mathu, un angajat al unui fast-food din zonă a declarat că una dintre cele cinci sau șase  persoane care au fost ridicate din acel apartament era român sau în orice caz est-european, potrivit Guardian. Mathu spune că în mod sigur doi dintre locatarii din apartament erau români, pentru că erau clienții lui.  „Avea 22-23 de ani, era un băiat drăguț, tăcut. Locuia cu fratele și prietena lui. Obișnuiau să vină aici și să comande prânzul, întotdeauna comandau aripioare și cartofi”, a declarat angajatul.

Prietena angajatului de la fast-food spune însă că în apartament mai locuiau și patru bărbați de culoare. Unul dintre ei spunea că e somalez și purta veșminte tradiționale islamice. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...