VIDEO Un serial-documentar HBO prezintă agresiunile sexuale comise de Woody Allen asupra uneia dintre fiicele sale

VIDEO Un serial-documentar HBO prezintă agresiunile sexuale comise de Woody Allen asupra uneia dintre fiicele sale

Serialul-documentar "Allen v. Farrow", filmat în cel mai mare secret şi produs de HBO, propune telespectatorilor o anchetă aprofundată despre scandalul care îl vizează pe cineastul Woody Allen, acuzat de agresiuni sexuale comise asupra uneia dintre fiicele sale adoptive, Dylan Farrow, în perioada în care aceasta avea vârsta de şapte ani, informează Cnews.fr.

Structurat în patru episoade şi regizat de doi documentarişti nominalizaţi de mai multe ori la Oscar, Kirby Dick şi Amy Ziering, acest serial documentar promite "să dezvăluie povestea adevărată" din spatele marilor titluri din presa tabloidă şi să detalieze procesul pentru custodia copiilor dintre Woody Allen şi Mia Farrow, după dezvăluirea relaţiei pe care celebrul regizor o avea cu o altă fiică adoptivă a soţiei sale - pe care Mia Farrow a adoptat-o când forma un cuplu cu muzicianul Andre Previn -, Soon-Yi Previn, pe atunci în vârstă de 20 de ani.

Site-ul american The Hollywood Repoter anunţă că serialul va avea premiera pe 21 februarie pe postul HBO şi pe platforma de streaming HBO Max. Un trailer al acestei producţii a fost lansat recent.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 VIDEO Pentagonul mută un arsenal ultramodern în Europa / Replica SUA la manevrele ruşilor din Marea Neagră

5 Elena Băsescu, într-o ținută de „doar” 6500 de euro. Bine, a coborât dintr-un X6 care sare de 100.000!