VIDEO Un soldat ucrainean a devenit viral pe TikTok cu un clip video emoţionant

VIDEO Un soldat ucrainean a devenit viral pe TikTok cu un clip video emoţionant

Un clip în care un soldat ucrainean este vizitat pe front de către un piţigoi jucăuş a devenit viral pe TikTok, după ce a fost preluat de mii de utilizatori.

Postat în urmă cu o zi, un clip video devenit viral pe TikTok în care un soldat ucrainean este vizitat de către un piţigoi jucăuş, a fost preluat de mii de utilizatori şi repostat pe conturile proprii, pe aceeaşi reţea de socializare.

În imagini se poate observa cum pasărea curioasă şi jucăuşă se plimbă nestingherită pe umărul soldatului ucrainean.

Extrem de activ, piţigoiul îl ciupeşte pe soldat de urechi, obraz şi de buze, momente în care acesta stă nemişcat şi se bucură de prezenţa păsării.

În aceste vremuri tulburi, soldaţii ucraineni nu îşi pierd umanitatea. La fel şi militarul din imagini, care se arată vizibil bucuros de noul său vizitator necuvântător, venit să-i ţină companie pe frontul de luptă.

Păsările, în general, simbolizează pacea, liniştea şi libertatea. Poate că apariţia acestui piţigoi nu este pur întâmplătoare, ci un semn divin pentru poporul ucrainean, greu încercat în aceste vremuri.

Cu aripile albastre şi pieptul îmbrăcat în vestă galbenă, prezenţa piţigoiului întruchipează speranţa şi credinţă, cu atât mai mult cu cât penajul păsării este compus din culorile drapelului Ucrainei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”