VIDEO Un suporter ceh a URINAT pe o CERȘETOARE ȚIGANCĂ la Roma!

VIDEO Un suporter ceh a URINAT pe o CERȘETOARE ȚIGANCĂ la Roma!

Un suporter al echipei de fotbal Sparta Praga din Cehia a urinat pe o cerşetoare romă care stătea în genunchi şi cu mâna întinsă pe un pod din centrul Romei, relatează cotidianul spaniol El Pais.

Un grup de suporteri cehi a luat la pas Roma, joi după-amiază, cu câteva ore înainte de meciul dintre Lazio Roma şi Sparta Praga contând pentru returul optimilor Europa League ediţia 2015-2016. La un moment dat, un suporter s-a oprit în dreptul unei femei care cerşea pe Podul Sant'Angelo şi a început să urineze pe ea. Observând gestul, femeia s-a ridicat şi a plecat.

Scena a fost surprinsă de un tânăr spaniol aflat în vacanţă în capitala Italiei, transmite El Pais.

Acest incident survine la două zile de la o întâmplare rasistă la Madrid. Mai exact, patru cerşetoare rome originare din România au fost umilite, marţi, de suporteri ai echipei de fotbal PSV Eindhoven, aflaţi în capitala Spaniei pentru meciul cu Atletico Madrid. Cele patru femei s-au apropiat de mesele la care stăteau suporteri ai echipei din Olanda şi au încercat să-i convingă şi să le dea bani. Aceştia au început să arunce cu monede în femei, după care le-au spus că le dau bani dacă fac flotări. Cerşetoarele s-au conformat, însă imaginile au fost greu de urmărit pentru spaniolii aflaţi în apropiere.

Scena a fost filmată cu telefoane mobile şi a fost difuzată de toate marile posturi de ştiri din Spania. Imaginile au ajuns şi la premierul Mariano Rajoy, care a apreciat că este „cel mai josnic gest” pe care l-a văzut vreodată. Conducerea clubului de fotbal PSV Eindhoven s-a disociat imediat de incident, dând asigurări că face toate eforturile necesare pentru identificarea suporterilor vinovaţi, în timp ce Ambasada Olandei în Spania şi-a cerut scuze.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”