VIDEO Un viceprimar PSD a vrut să-l taie cu sabia pe unul de la ALDE! „Pula mea, mă duc la pușcărie, ce pula mea”

VIDEO Un viceprimar PSD a vrut să-l taie cu sabia pe unul de la ALDE! „Pula mea, mă duc la pușcărie, ce pula mea”

Un viceprimar PSD a vrut să-l taie cu sabia pe unul de la ALDE! „Pula mea, mă duc la pușcărie, ce pula mea”. Viceprimarul PSD Marian Olan din comuna giurgiuveană Izvoarele apare într-o filmare amenințându-l cu o sabie pe președintele organizației ALDE din localitate, Alin Bănică. Imaginile îl arată pe viceprimarul PSD cum scoate sabia din mașină și vine spre un șeful ALDE local.

Marian Olan era in stare de ebrietate, el a scos o sabie din masina si s-a indreptat nervos spre liderul ALDE, injurand: „Futu-te-n gura sa te fut, nu vorbi de mine”.

 Mai multi barbati prezenti in zona au incercat sa il calmeze pe liderul PSD. „Pula mea, ma duc la puscarie, ce pula mea”, spunea Olan.

Ulterior a venit Politia, agentii gasind sabia in masina liderului PSD.

 

Alin Bănică a declarat pentru  G4Media.ro că viceprimarul PSD a venit după el în fața biroului firmei sale: ”A scos din mașină sabia și m-a amenințat, l-a lovit pe un prieten de-al meu care a încercat să-l oprească. M-a amenințat în legătură cu politica, eu am fost în trecut primarul localității și l-am susținut pe el și pe actualul primar, a fost o eroare. Mi-a reproșat că îl concurez”, a declarat Bănică.

Marian Olan nu a răspuns la apelurile G4Media.ro pentru a-și spune punctul de vedere.

Șeful ALDE Izvoarele a mai declarat pentru G4Media.ro că a chemat imediat poliția, sunând la 112, dar le reproșează oamenilor legii că nu i-au pus fiola liderului local al PSD: ”Era clar sub influența alcoolului, dar polițiștii l-au lăsat să plece”.

Incidentul dintre cei doi aliați politici are loc pe fondul detașării la București, la Inspectoratul General de Poliție, a șefului Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu. Detașarea pentru 60 de zile a venit cu doar trei zile înaintea alegerilor, într-un județ marcat de rivalități politice dure între diferitele partide.



Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...